15 Januari

Man blir rätt slut i huvve av alla barn som skriker efter en hela tiden. Men dom nöjer sig verkligen med att jag ritar hästar åt dom hela tiden. Haha, ojoj. Kommer va otroligt less efter denna vecka att rita, och nästa förstås! Men det är bara att härda, eller egentligen äre rätt skönt att vara där. Behöver liksom inte anstränga sig mycket precis. Alltså har verkligen tänkt på att vilket lättsamt jobb dagislärare är.Man får vara ute varje dag, vilket inte många andra jobb som det ingår. För om man tänker på en himla advokat lr nått likande som sitter framför datorn och läser och alltihop varje dag. Hur jobbigt är inte det och tråkigt borde det också vara?

Kvällen så var jag med Frida. Först blev det Sex and the city, sen ritade vi ett tag med Linnea. Hann inte med så mycket mera.

En otrolig grej har hänt idag! En kvinna kom och kikade på Madonna ( kanin ) just innan middagen . Och hon ville ha henne! Trodde liksom att hon bara skulle kika om hon var nått att ha åså, men hon tyckte hon var ursöt. Madonna är verkligen ingen fin kanin. Hon är mer söt. Kändes rätt tungt att skicka iväg henne, trodde inte det skulle kännas jobbigt ett dugg.. Men hon har väl funnits här rätt länge nu, snart 4 år. Men har ändå liksom inte haft nån större använding för henne,som till avel lr hoppning så det var bra att hon kom till nån som behövde en sällskapskanin. Menar hon är världens snällaste! Kvinnan som hämtade henne var jättetrevlig, och var jätteposetiv till henne. Så tror hon kommer få det kanon där! Kommer ändå sakna gammskrutten! <3


Madonna. Foto: Amanda

Börjar 7.30 imorgon! Tur är så slutar jag 13.30, sköööööönt! Kanske ska ta mig en sväng upp till stallet om vädret passar. Nu väntar sängen! Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0