Städdag

Vaknade runt 12 idag så snabbåt något och gick sedan ut till kaninerna för att städa burarna, även fast det regnade. Men man är ju inte gjord av socker. Sen så regna det inte så särskillt mycket heller.
Gick sedan in och städade mitt rum, vilket verkligen behövdes! Så nu är det väldigt fint i mitt rum.. men ja, frågan är ju hur länge det varar.

Igårkväll så grejade jag och Linn med hästarna i Ängersjö, tog upp Azi och Kammo. Longerade båda två, vilket gick hur bra som helst! Azalea var verkligen hur lugn som helst! Kändes riktigt bra att åka ifrån stallet igår, då det gått så himla bra! Kammo var också jätteduktig. Longerade henne över ett litet hinder. Hon ville knappt sluta sen, hon tyckte de var så himla kul att hoppa!

For dit även idag, i regnet.. Azi var hur stressad som helst, såhär stressad har hon aldrig varit. Inte sen hon nyss kommit hit och allt var nytt. Var väldigt okoncentrerad. Hade även med oss Geisha ner till banan så hon skulle få springa lite, hon har även varit på betäckning. Hingsten som hon har betäcks med är verkligen hur snygg som helst! Hingsten som hon är betäckt med heter Orlando. Hur som helst så va Geisha rätt pigg i början, men blev rätt less efter ett tag. Märks verkligen att dom inte har någon toppkonditon domhär tjejerna!



Ritade denna igårkväll, hade otroligt lite och göra..


Kommentarer
Postat av: ahmed

va bea!

2009-07-21 @ 23:28:34
URL: http://mamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0