gårdagen

Klockan kvar över 8 bar det iväg till Skellefteå på primering! Vi höll på att köpa hambugare just då märke vi att det var inte samma program för alla hästarna. Så det var bara några tinkrar som skulle bedömmas sen var det russens tur! Så jag och Helena sprang och gjorde iordning Azalea, som var som ett stressobjekt för att Ashanti inte var med. Egentligen borde vi ha tagit med Ashanti ner också, då hade hon inte behövt stressa upp sig så sjukt. Helena trodde inte att det skulle gå vägen alls, för hon skrittade jättedåligt. Men hon blev klassvinnare med 42 p!

Ashanti tävlade mot ca 10 hästar. Och vi trodde inte det skulle gå vägen för henne heller, för hon släpade fötterna och var inte alls på alerten. Men även hon fick guld 41p!!! kom 4:a! Jättekul!

Kom hem igårkväll runt halv 9 ungefär. Sitter på skolan nu, är rätt sliten! men aja, det funkar! slutar runt 14.00 idag, eller beror på om vi har nå arbetspass eller inte. Men de tror jag inte.

Kasper gick vidare i omhoppning i öppen msv. Men eftersom han har problem med sin över sexuallitet och är beroeende av sällskap så gick omhoppningen inge vidare. Han ville hellre gå till alla människor som var runt omkring. Hoppade omhoppningsbanan rätt så bra ändå, men rev 3 hinder. Tror Therese var rätt nöjd med honom ändå, han visade iaf att han talang för det iaf!

Adam och Eddie startade först i lätt rak, båda slarvrev. Adam fick 2 fel och Eddie 3. Men startade sedan om med Adam i lätt rak 2. Han gick inte vidare till omhoppning. Dagen har varit rätt lång. Tråkigt att varken Martina eller Åsis var där.. Amanda hämtade även sin kanin idag, Otho. Superfin!
 
Jag som hade tänkt ta en sovmorgon imorrn, men näe. Icket. Ska iväg på primering hela dagen imorrn! Egentligen skönt å int behöva vara hemma.


forslunda 29/8

nu taggar vi forslunda tjejer!
anmält kasper till öppen msv och adam och eddie till lätt rak. Jag hoppas dom tar lite pinnar imorgon, då vi har en godkänd domare på plats! 60 starter imorgon, 3 klasser. Som alltid när det är forslunda, brukar jag komma hem med en kanin. Får se om jag hittar nån nin, isf en dvv hona eller en rexhane.

om jag kmr ihåg så kan jag skriva sen hur det gick! Nu måste jag nog ta å sova. Ska samlas på forsis redan halv 9.
Det blir bäst så vännen


 


yess

Snart gått två veckor i skolan med klassen och det känns faktiskt riktigt bra.

Har förresten beställt min kamera nu! Nikon D3000 blev det, hela lönen för sommarjobbet går åt. känns lite småjobbigt. men de är klart värt det :)

nu ska jag gå ut å gå me frida, byye

vännen..

åh, jag hoppas verkligen de är bara något tillfälligt. inte ätit/druckit på hela dagen och han är VERKLIGEN inte sig själv. jäkla slö. och de är han inte i vanliga fall. vill inte mista dig.

kommer inte kunna sova. kmr gå ut å titta med jämna mellanrum, hela natten om de ska vara så..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JÄVLA CP!!!! DU ÄR SÅ JÄVLA PINSAM, INSE DE FÖRFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skola snart..Har inte skrivit här på ett bra känner jag, så tyckte det var dags!

Göteborg var hur bra som helst, förrutom själva tågresan. Den var lång och tråkig. Sen gick det knappt att sova då tåget levde om så jäkulst. Madonna var så himla häftigt! Gud, det var nästan overkligt att se henne! Jag höll nästan på bryta ihop då hon började hedra michael jackson. Näe, gud.. vilken stämning det var då. Alla i publiken ställde sig upp och börja klappa händerna.. näe.. gud..

Annars har jag inte hunnit med så mycket idag. Har börjat fixa till buren jag fått av frida, så nu är det typ bara lite målande kvar. Blir nog bra!

Red även ut på Azalea tsm med Amanda/Butterfly & Linn/Ragge för nån dag sen! Och det gick verkligen hur bra som helst! Skötte sig prima!! Näe, gud vad vi är stolt över henne!!

" Varmblod, 14 år. sto, lite riden. Slaktas om ingen vill ta hand om henne. Jag har ångest! "


Nolia 1-2 augusti

Varit på Noliamässan hela helgen med kaninerna. Lördan så tog jag med Eddie & Kasper. Båda två skötte sig utmärkt. Kasper blir verkligen bara duktigare och duktigare ju mer jag hoppar med honom! Ett riktigt guldkorn!

Idag så har jag bara varit där under dagen i några timmar. Tog med mig Ella som fick sitta i utställningsburarna för att visas. Och Adam fick följa med. Hade tänkt låta han vara hemma och inte ta me han nått alls på Nolia, men han skötte sig jättebra! Riktigt stolt över honom! :)

Imorgon blire jobb.... är så sjukt less redan. Men aja, BARA 2 veckor kvar!

RSS 2.0