SPORTLOOOV!

Började veckan med matten mån, tis.. och på tisdagen fick jag sportlov, yey! Innan jag drog hem i tisdags så var jag på bokrean på åhlens och köpte två böcker.. jaa, jag vet. böcker. jag läser aldrig, fick typ ångest efter jag köpt böckerna. Men kunde verkligen inte motstå för dom var asbilliga! båda böckerna hade gått på 200 spänn innan och nu kostade dom drygt 100 lappen.  Måla Akvarell och Teckning.

När jag väl var på G så gick jag och köpte jag blyerts pennor, olika typer av blyerts också, vissa var mer kolliknande å dom andra ljusa och har prövad dom nu. Funkar jättebra!

Har ingen vettig rubrik

Sitter framför tvn och ser bridget jones på spaning. Den är som lite smårolig. Har ont i huvudet, så öser i mig vatten och småtuggar på ett äpple. Anledningen till att jag skriver från mobilen är att internet dampar lös. Så mycket händigare att skriva här. Jag och frida for till linda i hissjö för att lämna adam och alice där. Dom ska få bo hos henne för att dom är rätt knäpp här hemma, så hon ska se hur dom beter sig. Så får hoppas att dom beter sig likadant där som hemma. Haha, bara för att hon ska se i vilka situationer dom beter sig konstigt och lösa det på ngt vis. På eftermiddagen for jag till emma och färgade hennes hår. Ska fortsätta se filmen nu, ciao!

Bio med Froda groda

Har börjat vakna astidigt. ALLTID då jag har sovmorgon också, inte bra! Nämen dagen började med att jag "försökte" sova ut, men vaknade ändå vid 9..

Lyckades ta mig ut ur huset i kallvädret och motionera ninerna, va kanske ute nån timme. Är jätteosäker på om elliss har bebisar, dessa knölar hon har i magen kan faktiskt lika gärna vara FETT-knölar.. hm.. måste verkligen känna på henne ordentligare nån dag.

Jag och Frida tog bussen vid tre, för att fara på bio. Men bion började halv 9, så först satt vi och åt strips på mias, sen efter att suttit där i nästan en timme, förflyttade vi oss till busstationen.. när vi väl var där så åt vi godis, och.. strips.. det var liksom våran middag. Men gott vare iallafall, hehe. När klockan var halv 8 så promenerade vi till bion, vi såg förresten Benjamin Buttons otroliga liv. Fyfan va bra film! Lätt värt 110 kr!Näe, nu måste jag nog ta å sova. Ska till hjälpa Helena med körningen imorgon! Godnatt


Helg för mig

Nu har jag helg. Började 8.35 imorse, så tog halv 12 bussen hem, skönt!

Har en fruktansvärd ångest.. har inte varit i stallet på snart ½ vecka, sen så mina kaniner vill fara ut å skutta, men det är så himla kallt ute, så allt känns bara jobbigt om jag ska stå där ute å frysa. menmen.. vad gör jag inte för mina ninisar? hehe. Tror jag måste gå ut å motionera dom även fast jag tkr det är kallt.. Adamm flyttar på söndag. Hem till Linda. Bara för någon vecka eller två. Men kmr kännas tomt utan honom. Håller tummarna på att linda kan förstå sig på både honom och alice..

För att vara i stallet har det defenetivt varit för kallt för! Eftersom jag inte rider, så blir man ju askall av att köra vagn. Jäkla isklump efter en halvtimmes tur runt byn. Näe, brrr. Får hoppas att det är något mildare imorgon så jag kan ta mig en tur.


Ullevi, Madonna!

Jag är happyyy! Ska till Göteborg och se Madonna live den 9:onde Augusti!!!!!!!!!!!!


Måndaaag

Söndagen tillbringades hos mina kusiner i Näsmark. Två av dom har fyllt år, så vi var där och grattade dom. Trevligt, trevligt!

Denhär veckan lär ju gå lika snabbt som vanligt. Förresten jag börjar få bra flyt med matten, räknar som ett as just nu på dagarna. Vill bara få matten klar, så jag kan pratisera nånstans. Fast jag kan ju inte klaga på mitt schema. Det är faktiskt inget att klaga på. Tycker speciellt mycket om att jag är ledig två dagar i veckan. Så lite surt känns det ju sen när jag ska praktisera.

Jag vet fortfarande inte vad jag ska välja för gymnasium till omvalet. Kul. 


alla hjärtans dag

Kul att spendera alla hjärtans dag ensam.. Näe, inte så ensam är jag inte. Jag och Jenny ska se på melodifestivalen så det blir nog bra iallafall.

En trevlig kväll igår med Frida och Jenny. Snackade och åt popcorn, det var väl det vi gjorde. Men trevligt vare iaf.

Hahah, stackars min syster. Lämnade henne på skolan igår imorse och sa som: ja jag hämtar dig tidigt, vid 2 ungefär. Sen så hade jag glömt bort henne, så kom runt kvar i 4 och hämtade henne! Stackarn! Men hon hade inte direkt varit allför ledsen. Hon ville knappt hem då jag kom.


misse har bebisar

Alltså lill kisse blir bara tjockare och tjockare. Känns verkligen inge bra, för hon har så svårt att föda. Tycker det bara känns jobbigt för henne då.. har lust att fara till vetrinären och plocka ut dom istället. Men ja, det är ju inte billigt! Det kan ju även gå bra denhär gången, men jag ska nog inte hoppas på för mycket.

Även Ella ska få bebisar. Tror det iaf. För har börjat äta mer, eller hon äter alltid mycket, men har blivit ännu mer matglad. Lite knölig är hon när man känner förskitigt på magen. Så får hoppas att det blir något. :)

Skönt med helg nu!


snart helg igen

Hade astråkigt, så gjorde mig en ny header.

Sorry för dålig uppdatering. men har inte orkat skriva.


8 December

http://www.youtube.com/watch?v=g0Xw1RhuJDc&NR=1 < inte dåligt!

7 Februari

glöm maria, glöm!


4 Februari

Är som sagt ledig på onsdagar ett tag framöver. Gick på en promenad mitt på dagen. Sen så tog jag ut kaninerna å lät dom skutta lite. Kasper gör framsteg för varje dag tycker jag.

yeeey, ella är med bebisar nu. eller hoppas jag. det får jag iaf veta om ca 10 dagar! :) :) :)


RSS 2.0