jag tycker om solen

Asskönt att solen börjat vara uppe mycket nu! snaaaart sommar!

Har storstädat i mitt rum, och då menar jag verkligen storstädat. Rensat kläder, fast de gjorde jag igår. Sen så ska det torkas av överallt. Men jag är inte klar än. Så lär ju måsta forstätta me det imorgon..

Stallet hade jag även tänkt till imorgon, om de inte är blååis hela ängersjö vill säga..

näe, nu ska jag ut å ge kaninerna vatten sen hade jag nog tänkt ta å göra mig iordning för att sova.


Ni verkar ju helt störda i huvudet

Sitter hos Emma nu. Har hjälpt henne med att sätta fast hennes hårförlängning med lim. Jag känner mig väldigt stolt att det gick bra. Trodde att jag skulle limpa fast i håret i huden eller nått liknande. Men det gick som tur va bra.

Ikväll blire bara att ta det lungt.

Jag taggar sommaren 09!
 
+ bulgarien med frida, 26 maj
+ hyra häst(?)
+ se Madonna i göteborg, 9 augusti

- sommarjobba, fast pengarna är ett +


btw, nu har både kattbebisen och kaninungarna öppnat ögonen :)

Löördag kväll

Jag och Frida klev upp vid 10 för att jag skulle till stallet vid 11. Har inte varit i stallet på nästan 1 ½ vecka! Så det var rätt skönt att fått varit där idag.
Först så körde jag och Johanna, Nemo och Damit runt byn. Gick bara bra. Följde sen med Helena då hon och Linn tog ut Azalea för att Linn skulle rida henne för 3 gången tror jag. Azis var jätteduktig. Geisha som inte är körd på en månad tog vi också med på sulkyn. Lite bus då vi skulle trava. Men det gick jättebra för att hon inte varit körd på en månad!

Min damp kanin har kommit hem. Hahah, ne där var jag dum. Men han har faktiskt nått fel. Men han är go ändå. Hoppade honom idag för första gången på nästan 2 månader, om inte mer. Och han var asduktig!

Just nu sitter jag och Jenny hemma hos Emma, och nördar vid datorn medan Emma sminkar sig. Jag, Emma och Jenny ska väl snart dra på ug en sväng och kika läget. Sen får vi se vad vi hittar på;D


Heeeeelg

Skönt med helg. Hade verkligen hjärnsläpp på matten idag. fattade ingenting av det han sa. orkade knappt lyssna.
Tog 11.40 bussen hem. Väl hemma så tog jag ut mina muppheads och motinernade dom.
Btw! Adam kommer hem imorgon, har saknat dampkaninen! Får se om hans "damp" finns kvar eller ej.

Jenny och Emma kom förbi i eftermiddag. Snackade och skrattade en hel del. Trevligt vare iaf.


Jag pallar inte mer! Jag vill bort. bort från denna jävla håla.

.. och så kattbebis

Nu har kattbebisen kommit också. En grå/svart randig. Jättefin! Amanda va barnmoska till halv 3-3 och då föddes han. Sen då nu imorse så låg det en till bebis, men den var död. Troligast var det även fler bebisar, men lill kisse kan har ätit upp dom. Vi vet som inte riktigt. För hon var för tjock för att bara ha 2 st i magen..

Igår så drog jag, frida och min syster till badet. Bastade osv. Sen så skulle Frida kopiera några papper på vårdcentralen, men det dög int me svartvitt, för hon had en massa bilder åså. Då gick vi upp till håkans jobb. Där hade dom en kaffemaskin, fast det fanns varm chocklad i den också, så det var gott!

Fyndade lite grann igår på stan.
- Bh, från hm
- 3 par trosor, hm & gina tricot
- en tunika, gina tricot

Nu ska jag göra mig i ordning, ska med bussen 20 över! hejs


Jag har blivit nyttig

Jag känner verkligen för att bli nyttig nu. Inge chips å skit. Kanske bara på helgerna. Men inte på vardagarna. hehe.

Sen så har jag varit duktig, fre-lör så var jag faktiskt ute och gick. Och det var inga korta sträckor heller. Gick en bit mot bäcken på fredag sen vände jag hem. Lördagen så gick jag runt hela bäcken och hem igen. Det var seriöst sjukt bra!

Jag och Elin va ju värsta duktiga i somras, promenerade varje dag! Eller, nästan varje dag. haha.

Känns jättedrygt med skola imorgon.. åh. hatahatahata matte. usch. Efter matten som är runt halv 2 så har jag "utvecklingssamtal", ska prata om hur det går me matten å kolla hur jag ligger till osv.
Efter det så ska jag hämta en kanin åt Amanda, en svartbrokad dvärgvädur som även har lite lejonhuvat i sig. 8 månader. och jag hoppas det är en KARTONG denhär gången. Ingen jäkla bur som man ser igenom.


Yes, äntligen!

Nu har det äntligen kommit 4 st så rexbebisar. Två är svarta och två är grå/beige.. Lite svårt att se färgerna nu, eftersom dom inte har päls. Kan lägga ut bild efter en vecka, då har dom fått päls och öppnat ögonen :)

Tjollahopp

Min kära kanin verkar ha trögt att få fram bebisarna!?!?! Nämen, dom kommer ikväll.. hoppas jag.

Kvällen blir att vara med Jenny och Frida. Ska slinga Jennys hår i både mörkt och ljust. Det blir nog fint! Sen efter det får vi väl se vad som händer och sker.

Nu ska jag fortsätta röja undan det sista i mitt rum!


Dålig uppdatering

Sorry för dålig uppdatering. Har varit i Näsmark med Frida från söndag till tisdag. Vi har haft väldigt kul faktiskt. Alltså jag tror fan vi har skrattat hela tiden. Herregud alltså. Övertrötta eller vad? Tolkning efter skoter blev det också. På kvällen innan vi skulle fara så for vi i mörkret och körde skoter. Skoterhelvetet höll ju på tippa hela tiden. Eller så är det jag som är så dålig som tror att den ska göra det hela tiden. Haha, tror mer på det andra altenativet.


Va nyss ute till mina skruttar. Tror det är bebisar på G nu! Det är beräknat att hon ska föda imorgon, men dom kan ju lika gärna komma ikväll. Näe, men hoppas det blir några.

RSS 2.0