BEBISAR


Vid halv 8 tiden kom Amanda in i mitt rum och sa att hon var jätteorolig och satt ner hon i lådan och ställde den brevid min säng. Hon flämtade och andades bara fort just då, inga värkar. Hann sova i ungefär en timme och vaknade sedan och då hade värkarna börjat komma. Men efter flera timmars slit så har hon äntligen fått sina bebisar! Ovanligt nog så gick det jättebra! Hon brukar alltid ha besvär me att få ut dom då hon alltid har fått bara en unge och den varit jättestor. Men denhär gången fick hon tre små bebisar. Alla ungarna är pigga! Den gråa ungen är lite mindre än dom andra,  men den växer nog ikapp! :)

Kanske har vi alla redan tingade också. Vilket känns väldigt skönt, då slipp man oroa sig över att inte hitta nya hem till dom.

lillkurr


Haha, kan ju lova att jag blev full i skratt då jag såg hon!


Skellefteå

Igår runt 7 så drog hela min familj till skellefteå, på kaninutställning + hoppning. Gick sisådär. Romeo fick 93,5p (avdrag för gula tassar) så lär ställa han igen, nästa gång han ska bada ska ja då ta shampoo, så de verkligen gå bort! Sen Amandas Otho fick 92p, vilket ändå är rätt okej att få när de är holländare. Dom får sällan bra poäng, isf måste de vara helt perfekt teckning. De är rätt svårt att avla fram..

Hoppningen gick också sådär. Freja gick vidare till omhoppning, vilket ja inte riktigt fattar för hon rev hur mkt som helst. Men sen i omhoppningen hoppade hon jättebra faktiskt. Kom 4a av 10 tävlande tror ja de var. Kasper gjorde verkligen inte sitt bästa, så är inte riktigt nöjd över hans insats igår. Jäkla muppkanin! Vet att han kan bättre! Aja, jag håller tummarna att de ska gå bättre nästa gång!
Katten har lyckats klämt fram en unge nu iaf! Kanske är någon fler i magen, vet inte. Får vänta och se! :)

heelg

Lovisa sov här från igår till idag. Fredan så va vi hos Emma, vi dack tillsammans med Emma, hennes kille Nicke och Erik. De va bara trevligt. Idag så har vi inte gjort särskillt mycket, hennes buss gick 20 över 3. Så vi hann va ute me hunden på en promenix och sedan hann vi se två filmer.

Dagens problem: Att jag har ett jävla problem med att få upp hundbajspåsarna! Hunden sket just utanför våran gård, så då stod ja först där och försökte få upp påsen men då tänkte ja att jag skulle ta upp de sen då ja kommer hem. Gick sedan en bra bit och då skull hon tydligen skita en gång till.. och åter igen kom samma problem upp. Jag får inte upp påsjäveln! Hon hade även bajsa på en annans gård, så kändes dumt å lämna de då. Efter 10 minuter så har jag fortarande inte fått upp påsjäveln och då ja va jävligt förbannad så lämna ja skiten på gården...


kickabombom här här är jag

Hade dans idag på idrotten, haha. Jag har verkligen ingen taktkänsla, sen är jag stel som en pinne så de ser förjävligt ut och plus att har svårt att hänga me i samma takt som alla andra.. näe, inte lätt..

KUL att vi slutade halv 5 idag! eller typ 4 slutade den. Men de är ändå jävligt sent! Ja å Evelina gick å åt middag på Mias. Fyfan va vi åt och gott vare! ;) Had int ätit något på hela dagen, för de va piss mat till lunch!

Nu borde jag nog sova.. ovanligt att jag är uppe så här länge. Haha. Godnatt alla glada människor!


<3

jadu

Måndagarna å Tisdagarna är alltid drygast på veckan, sen när dom dagarna är gjorda så går veckan hur fort som helst! Haha, ja å lollo satt kvar idag på studiepasset som är egentligen börjar 40 min efter våran mattelektion som vi har innan. Men vi fortsatte bara jobba så vi fick gå då det börja istället, alltså vid 3. Så hann med 20 över 3 bussen! HEHEHEHE, engelskalärarn ÄLSKAR oss, visst evelina?! ;) Speciellt mig... not!


Your decision.


goddagens


Vilket pissväder de har varit i helgen.. har ju knappt kunnat göra nå.. Va ute på en längre promenad på lördan me Saga i skogen, och provade ha henne lös vilket gick jättebra. Följde troget efter mig hela tiden! haha!

Idag ha jag inte gjort så mycket. For vid 2 tiden till bjurholm för att gratta mormor som fyller år idag. Ikväll är det min tur att sova me hunden, ja hoppas hon sover hela natten! Men bara för att det är jag så gör hon säkert inte det ;) Aja, vi ser väl.


hej alla glada

Jag har inte skrivit här på ett tag men blogg.se har varit så jäkulst segt! Och sen har jag inte orkat heller. Ordnade fika till engelskan idag och jag hade nog lyckats rätt bra med mina chokladbollar. inga klagomål iaf haha ;D nämen de är seriöst de enda jag kan göra när de gäll bakning.

Saga har kommit också! Hon är så go! <3 Lär nog fota henne imorgon mitt på dan!


RSS 2.0