Jepp


vila i frid niclas norgren!

Vila i frid niclas! hoppas du har det bra där du är nu!


Tävling hos FokiJag är med och tävlar om hårprodukter i Fokis blogg. Produkterna kommer från ForHair.nu

jarååå

Det är nu som livet är mitt
Jag har fått en stund här på jorden
Och min längtan har fört mig hit
Det jag saknat och det jag fått

Det är ändå vägen jag valt
Min förtröstan långt bort om orden
Som har visat en liten bit
Av den himmel jag aldrig nått

Jag vill känna att jag lever
All den tid jag har ska jag leva som jag vill
Jag vill känna att jag lever
Veta att jag räcker till

Jag har aldrig glömt vem jag var
Jag har bara låtit det sova
Kanske hade jag inget val
Bara viljan att finnas kvar

Jag vill leva lycklig
För att jag är jag
Kunna vara stark och fri
Se hur natten går mot dag

Jag är här
Och mitt liv är bara mitt
Och den himmel jag trodde fanns
Ska jag hitta där nånstans

Jag vill känna att jag levt mitt liv

azi!

Har fixat med hemsidan hela eftermiddagen nu. Blev jättesugen på att göra om den, så har suttit med de typ nästan hela dagen! Men det blev faktiskt rätt bra till slut!

MIN AZALEA HAR KOMMIT! Hon är uuuurtjusig! Om det är bra väder så lär jag nog ta lite kort på hon imorgon.
film!


Har alltid velat se denhär filmen med Leonardo Dicaprio, sen jag såg den på reklam då via nån annan film här hemma. Alltså den är väldigt sorlig men sjukt bra! Leo är så jäkulst bra på att leva sig in i sina roller också.. Sen är han så sjukt snygg! Sökte bara via youtube.com, så då fick jag trycka eftersom avsnitten tog slut.


tävling

Jag är med och tävlar om ett presentkort i Linda Bloms blogg. Man kan ju alltid hoppas att man vinner! :)

heeee

Dagen spenderads med Frida, vi gjorde inte så mkt. Pratade en hel del, då vi typ inte varit me varann på hundra år känns det som.

Har annars inte gjort särskillt mycket ikväll, har bara tagit det lungt. Ritat lite grann har jag faktiskt gjort. Ska troligtvis till stallet imorgon om Helena hade tid att fara ut en sväng, va ett tag sen jag var där. JUSTE! Azalea kommer imorgon också, nån gång på eftermiddan tro jag! :)


Ja kära vänner, detta är min klass! BL1 ( snodde bilden från Idas blogg, har inte skickat in lappen än, så har inte fått nå skolfoto.)

jarruu

Snart är det höstlov. Hur skönt som helst!

Var tänkt att vi skulle ha tjejmiddag imorgon, jag och 4 st till ur min klass. Men det blev inget av så vi planerat sent och sen så kunde inte en av oss heller. Så den idén sket sig. Jag som va så taggad..
"Medgång gör vänner, motgång prövar dem"


Huuunnnnnddd

Efter många års velade fram och tillbaka om att skaffa hund så har vi äntligen bestämt oss för att skaffa en! En blandis mellan bordercollie/flat, så en jättebra blanding att ha som familjehund! Känns bara helt overkligt att vi ska skaffa en nu! Hon heter saga och kommer bli rätt långhårig! verkligen hur fin som helst!

..


kom tillbaka... det är tomt utan dig..
<3


jag saknar dig så fruktansvärt mycket, du var allt för mig.

....

j a g     v i l l     f l y t t a


jag blir så jävla arg

Fyfan.. satt och såg nått tv program på ettan nyss. Kunde fortsätta se, så jävla hemskt..
Jag ska fan bli fadder åt många barn då jag börjar tjäna mina egna pengar!!!!! Varenda människa som har det så bra som vi har, tyck jag borde kunna ge en peng en gång i månaden åt en ett barn i afrika som knappt har vatten eller mat.....


nawmuppadiiis

slut på helgenHelgen har bara varit lugn.
Va med Jenny på fredan, men hon va så sjukt trött så jag for hem vid halv 12 ungefär. Stackarn behövd ju sova.

Var i stan idag. Granngården blev det en sväng förbi först. Mamma skulle lämna igen ett par stövlar, sen köpte vi även spån åt ninerna. For sedan på H&M, Stadium. Som vanligt är jag pank... så blev inte mkt köpt för mig.

Mediamarkt blev det sist. Jag har aldrig varit där förrut.. och helvete va saker dom har! Helt sjukt, bara alla sorters platt och locktångar! helt sinnes! Hittade även objektivet jag ville ha där också.. men de kostade ca 2.300, så lär ju bli ngt att önska sig i julklapp eller önska pengar till det. Mamma betalade även ett linskydd till mig och fick även rengöringsskit! Tack mami! :) Sen innan vi skulle gå och betala då fastnade jag och amanda framför nå spel, som man körde hockey på! fan va kul de va! även fast jag var sämst på de, men ändå. hahaahaha

KUL att jag knappt ha pluggat till samhälls provet imorrn! Engelska boken ska jag tydligen prata om imorgon också.. den har jag inte ens läst ut! Duktigt Maria, duktigt.......


tagga!

tagga tjejmiddag fliicckoor!


Nu är kaninen tingad och klar! Hon kommer den 24 oktober. Alltså om ca två veckor.


kaoosFörsta bilden: Hona, 1 år haft en kull
Andra bilden: Hona, ca ett halvår

Vettetusan vilken jag ska bestämma mig för! Sen ha jag fått ett mail om en vädurskorsning med hoppstam..
Så jag har inte lätt liv just nu...


.

jävla ångest.

sikeå hela dagen

For från Hörne kl 07.25 ungefär till Ängersjö för att lasta hästar, for sedan till Sörmjöle och lastade de hästarna som skulle med därifrån. Sen begav vi oss iväg till Sikeå på utställningen.

Jag är inte riktigt hundra på om jag har uppfattat poängen rätt. Men tror det var på ett ungefär såhär. Robijn fick 41p, de är jag rätt säker på. Sen Mika fick 40p + föl som fick 37p. Sen så fick Marias hästar dessa poäng, Damixa 40p, Serena 41 lr om de va 42 och hon blev även BIS. + lill fölet hennes, Serenad. Tro han fick 38p. Är som sagt inte riktigt hundra på om jag har skrivit rätt poäng..


RSS 2.0