fullt upp

Drog till Bjurholm, Balsjö med Lovisa i fredags och stannade där till på lördan. Då vi åkte bil me lovisas bror in till stan. Väl där käkade vi på tre kronor, gott gott! Sen drog jag hem

Söndagen började med att kliva upp 06.30 för att fika och så innan vi skulle fara mot stan och sedan till Hissjö för att hämta upp Linda där. Då vi hämtat upp Linda så forsatte vi mot Mickelsträsk för att därifrån åka till Skellefteå. Höstmötet gick snabbt, dom gick bara igenom planeringen för 09/10. Sedan så begav sig alla människor till en tjej som bodde en bit från där vi hade mötet och där hade vi ungdjursbedömning. Bara 45 kaniner anmälda, och även några strykna så allt gick väldigt fort.

Jag hämtade även min nya rexhane! Superfin, verkligen! Hade finast kropp av alla i den kullen och uppfödaren hade sparat 2 st avkommor ur den kullen. Hon pratade jättemkt om hur mysig och charmig han var. Han hade även andra färger bakom sig, inte bara vit rödögt. Blå och viltgult också!!!!! Så de är jättekul me lite andra färger och sen kmr jag ju även kunna märka ungarna. Så uppfödare kmr kunna köpa av mig. Dum som jag var så hade jag glömt ta me transportbur..... (så tack till Angelica för att jag fick låna en)

Måste skicka in min kamera i veckan, är så himla störd på att jag inte kan gå ut och fota!!

Näe, nu måste jag nog försöka läsa lite ur min bok som jag ska redovisa 3 citat ur..... och har över 160 sidor kvar att läsa... haha, lyckat..


hej å hå

positivt
- vara hos lovisa från fre-lörd
- hämta nin i skellefteå på sön
- KLAR med min bildanalys

negativt
- min kamera är cp, måste troligtvis skicka tillbaks den
- ....palla

palla skolan. orka inte plugga!!

Dagen har varit lugn, inte gjort ett piss förrutom att vara ute hos kaninerna och varit i stallet ett tag. Nästa helg kommer spenderas hos Lovisa i Balsjö. Känns skönt att få fara nånstans. Är där från fre-lördag. På söndan så åker jag till skellefteå med Linda och Angelica. Höstmöte för kaninavelsföreningen i skellefteå, ska hämta min rexhane där! Ska även vara ungdjursbedömning. Synd att jag missar Martinas hoppträning på söndan. Men man kan inte vara på allt..


rest in peace

rest in peace, sammie "shanti" 
det blev bäst så vännen.


rest in peace finasteOch nu är du borta.. du har funnits där hela mitt liv och det känns så himla overkligt att du är borta. Men till min stora lycka (okej, de här låter helt sjukt) men jag är glad att det äntligen blivit av att du ska få somna in. Du har verkligen inte mått bra dom senaste månaderna, så jag tycker bara de känns rätt för din skull att du fick sluta dina dagar. Du har varit världens underbaraste katt. Ingen kommer någonsin ersätta dig. Du lever fortfarande inom oss. Jag älskar dig.

älskad och saknad
du är och förblir den bästa ♥


denna helg kmr suga kuk

...


så sjukt skönt

Hade lite småont i halsen imorse, så orkade inte vara med på dansen eller teatern. Sen efter det brukar vi alltid ha musik, men tydligen så blev det inställt. Så jag gick och pratade med min mattelärare om att få sluta tidigare, annars hade jag behövt vänta i 2h på att matten skulle börja. Tar 13.30 bussen hem, jätteskönt!

MIN REXPOJKE ÄR NU MIN! Hela summan är betald och klar. Så får hem honom på nästa söndag, alltså inte denhär söndan som kommer utan den efter.


ni glömmer väl inte?

Glöm inte att kika min fotoblogg! www.mariamyfoto.blogg.se

stan idag

Varit på stan idag med mamma, Linnea och Amanda. Fick en ny jacka, som höstjacka. Men den är rätt fodrad så jag kan även ha den i vinter. Sen fick jag även ett par höga skor.


Sen köpte jag själv
- högklackade skor (ja, jag SKA använda dom här), skopunkten 350 :-
- halsduk, från åhlens 149 :-
- 4 skålar till kaninerna, djurmagazinet 90 :-
- benvärmare, gina tricot 49:-

sen tro jag det inte var nå mer ;)


Sitter och väntar på mat just nu,  och ser på det okända. Ska sen fara till stallet. Jag och Helena ska fara ut en sväng med Robjin och Kammo. Dom är så himla duktiga!


Ella, så söt!


myyyy blogg

Jag har ju fixat mig en fotoblogg, men jag vet inte riktigt om jag ska fortsätta skriva i denhär också, lr om jag ska gå över helt till min fotoblogg.. Fortsätter att skriva här till en början, men får som sagt se om jag ids, eller om jag "flyttar över" fotobloggen till denhär bloggen. Aja, jag får se.

KLIPPTID PÅ MÅN! Ja, jag har äntligen bokat tid för att klippa till min lugg. Och de ska vara snelugg, för i rak lugg är verkligen inte vackert på mig! Inte för att snelugg är så himla mycket bättre men min lugg är så himla lång, den är mest bara ivägen. Sen få jag bara mittbena hela tiden också..


stilig kille! (men ser förjävlig ut i pälsen då han håll på tappa sin sommarpäls, den är inte fin! men eftersom morgonsolen lyste på burarna varje morgon så inte undra på varför han ser ut som han gör då ;)

20 sep - hoppträning hos martina
27 sep - höstmöte i skellefteå, hämtar även min rexpojke då!

bulgarien var bäst

Har suttit och kollat igenom en massa bilder, bland annat från bulgarien. Jag saknar nå så grymt mycket. Vill bara tillbaka. Så jälva underbart. Människorna, värmen, sena kvällar. Kommer aldrig bli så igen, eller jo. Men inte på samma vis. En vecka där var ingenting. Fattar inte varför vi inte stannade i 2 veckor som alla andra. Ett minne för livet iaf<3

Tro jag ska gå ut till djuren, eller se nån film.


sötBajs på att det blev oskärpa på Freja och bra på gräset, hon är nog lite för snabb för kameran, haha. Men kunde inte radera bilden, hon va så söt :)

-..

Träna? vet nån som tycker de vore bra iaf.

jajjemen

Gud vad jag tycker om denhär videon. > http://www.youtube.com/watch?v=nVWYMl2yg1E


Hade lite feber imorse, så stannade hemma. Vi hade ändå bara 2 lektioner denhär dagen, så kändes lika bra att stanna hemma. Jag har ritat hela dagen. (kanske lägger ut nån bild eller två sen, om jag kmr ihåg de vill säga)Måste nog även sätta mig ner med min bildanalys som ska vara klar att redovisas nästa vecka. ÅÅÅH. Fan va jobbigt...

Ikväll så har jag ingen aning om vad jag ska göra. Lär väl bli en movienight!

hemma idag

Mådde inge vidare igår.så stannade hemma. Hade även lite feber också, har ingen feber idag. Så ska till skolan imorgon. Tro jag börja 11.35. Jäkulst skönt med sovmorgon. Men måste typ ändå ta 9.20 bussen till stan.. Aja, bättre än 7.15 bussen i varje fall.  

Städade åt kaninerna. Har varit ute och fotat lite grann idag också, de var så fint väder. Är verkligen hur nöjd som helst med kameran!!


Tog denhär bilden i förrigår med nykameran! Fin Frejjjiiss

BTWW har tingat kaninen nu! Fast som sagt så är jag pank på kontot, så måste vänta me att betala in tingningssumman. Får hem honom den 27 sep :)

fin rexpojkeDenna kille är jag sugen på, finns i Luleå. Har inte tyckt om rödögdt förut, men nu på senaste
tiden har jag börjat tycka dom är jättefina! Har bra poäng i stammen, vilket är alldeles utmärkt då jag har Ella som har toppenstam också. Kul att kunna sälja till uppfödare också.


äntligen!!ÄNTLIGEN! Nu har den kommit. Jag är såååå happy! Har varit ute och testfotat och
det gick väl sisådär, är ju rätt ovan och måste lära mig kameran bättre! Funderar redan nu på att köpa ett zoomobjektiv sen, när jag har pengar. För just nu så är jag pank.


btw

Min kamera är typ seg på komma?! måste seriöst få den idag, annars äre ju nå cp


skolan

Sitt på skolan nu, börjar matten 12.55. Slutar sen. Skönt!...............................................................


RSS 2.0