Godnatt


Har spenderat kvällen med att färga
Emmas hår. Blev bra tyck jag! Sen ha vi även diskuterat valborg å allt dedär. Men de blev inte så mkt planerat, så vi verka ska ta det som det kommer. Trist om de ska regna hela dagen imorrn, kvällen kan de åtminstone klarna upp?

KUL att vi ska skriva om engelska boken imorrn å ja har ju inte läst ut den. great....

Näe, nu ska jag sova. Fast ja har sovmorgon imorrn, så de är niiiiice! Få sova lite längre iallafall.


Japp


Innan idrotten så for jag, lollo, evvis och emelie
på mias å åt. haha, inte så jättebra mat just innan idrotten, men vafan de är ju gott! Fast vi hade bara hjärt å lung räddning så de va lungt. Har även fixat dricka till valborg nu, fast hämtar de int förrän på fredag. Alltså ja har haft för mig att vi var lediga på fredag.. men tydligen inte. Men nästa vecka är vi lediga tors å fredag om ja int har helt fel xD

Ha int gjort särskillt mycket idag annars, har sett disneyfilmer. Fast inte hela. En bit av Herkules å en bit av Lejonkungen 2. Haha. Sen va de ju true blood och andra avenyn, fast dom såg ja på datorn.  Ska gå på stan imorgon med Emma, om vi har ork så ska vi även fara å sola sen också. 

Näe, nu ska jag sova godnatt


Beslutångest

Ibland så får jag himla mycket ångest för att jag inte vet vad jag ska göra av mitt liv. När jag har gått ut gymnasiet vill jag bara fixa nått jobb och jobba tills Amanda går ut gymnasiet och flytta härifrån. Göteborg siktar vi på. Men en annan halva av mig vill stanna kvar här och ta över farmor och farfars gård. För jag vet hur mycket farfar vill det och det känns som man sviker han om nån helt annan människa som inte ens är i släkten köper deras gård. Det hade känts jättekonstigt. För jag vet inte om jag kommer att klara av att inte ha djur i mitt liv. Känns bara dumt och ha en massa djur då man bor mitt i centrum i göteborg. Det är bara fel mot djuren. Men det skulle kännas väldigt tomt och inte ha djur omkring sig när man är uppvuxen med djur. Och på en sån stor gård kan jag ha hur mycket djur jag vill. Men problemet är att jag är fast där om jag ska ha djur så är man fast där på gården, man kan aldrig fara bort över nån vecka eller två. Och det skrämmer mig. Inget beslut jag måste ta just precis nu. Men det måste jag ta såsmåning om. KILL ME


Sen fick jag en så otroligt trevlig komentar imorse på bilddagboken.


Sånt här är bara skrattretande. HAHA, satt seriöst och skrattade för mig själv. Sjukt att det finns dom som har så lite liv och går in och skriver så i andras gästbok. Har man så perfekt liv att man måste klampa ner på andra? Förstår liksom inte nöjet i det hela. Den fega jäveln våga int ens säga vem de är heller. Haha, jag säger bara LOL.

Tisdag = ledig

Behöv int fara in till skolan imorrn, fick ledigt av mamma. För har ju bara en lektion imorgon, så ska jobba matte hemma istället. Sjukt skönt!

Håll på leta avslutningskläder.. finns fan inge jag vill ha. Sen vet jag inte om mamma betalar det eller om jag ska betala det själv. Så då äre lite svårt. För vill helst beställa från nån sida, för känns inge kul å komma med nån klänning från gina tricot som typ alla kommer ha.

Nu ska jag fortstätta se på petra mede show, haha. Hejs

tråkigt liv

Utseénde
1. vilken ögonfärg har du: jävla blå
2. hur lång är du:  176,5
3. vilken hårfärg har du: brunt, MED röda skiftningar ty
4. långt eller kort hår: långt
5. piercingar i anisktet: nej
6. vilken ögon färg skulle du vilja ha: BRUNA
7. hur lång skulle du vilja vara: ja, normal lång inte typ jävla giraff
8. vilken hårfärg skulle du vilja ha: mörkbrunt
9. vill du ha kort eller långt hår: Längre.
10. skulle du vilja ha piercingar, isf vart: ha redan i naveln, å öronen..

Senaste du
11.  åt mat:
mackor me körv
12.  drack: vatten
13. du fick sms av och vad de stod: orkar int kolla
14. du skrev sms till och vad du skrev: orkar int kolla
15. sa: Jag älskar dig, till pappa.
16. kramade: minns inte
17. kysste: voldemort
19. du spydde: typ nyår
20. du skrattade: nyss

kärlek
21. är du singel: jo
22. ditt förra förhållande va med: ha aldrig haft nå seriöst förhållande
23. ditt längsta förhållande: men bajs
24. med vem : ron weasley
23. är du kär: nej
26. är du oskuld: JAg är gud
27. gillar du någon just nu: nej
28. hur många seriösa förhållanden har du haft: inget
29. vill du vara singel: vet inte
30. vill du gifta dig: näe ,vet inte riktigt
31. Vad heter din nuvarande Pojk/Flickvänn: bajs

vänskap
32. de som vet mest om dig: Min syster
33. den vän som du har kännt längst: Jenny å Emma tror jag
34. din bästa vän: min syster å frida
35. någon du saknar att umgås med: sofia f
36. en av dina bästa killkompisar: vet inte riktigt
37. någon kompis som bor långt ifrån dig: IDA SLIDA PIDA
38. den du har mest minnen med: Jenny, Emma
39. bra vänner du inte träffar ofta: De är några stycken jao
40. har du någon gång varit vän med någon som du inte tycker om nu: JAA

övrigt
41. musiksmak: lyssna  på de mesta
42. galen eller lugn: haha alla tro fan att jag är filbunken, men när man ha lärt känna mig så är ja int direkt lugn! hah
43. har du någon gång hört att du sjunger bra: HAHAHAHHAHAHA, tvärtom
44. dricker du alkohol: eh aa?
46. har du hört att du borde bli modell: ja konstigt nog....!
47. något speciellt du alltid har på dig varje dag: Underkläder?
50. vad tänker du på just nu: min macka

harryy


Då var denna helg gjord


Ja å Frida for till ica å köpte glass
.. eller jag köpte glass å frida köpte chips! haha. Sen satt vi å pratade om livet å cpa oss. Haha.

Efter middagen så gick ja å Amanda ut på en promenix med cphunden. Vi båda gick sen över till Frida sen. Eftersom de är söndag så äre wipeout och ballar av stål som vi alltid se tsm! haha. Men vi missade wipeout för vi gick en promenix till kyrkogården till carinas grav. Sen stannade vi även av vid kiosken å pratade med fridas å amandas vänner! Men vi hann till ballar av stål ;)TAGGA VALBORG! partyyy


Vax är inget för mig


Ja hade nyss duschat och fick för mig
för att prova vaxa lite på benet.. För vill gärna vaxa då jag ska utomlands, drygt å hålla på å raka sig varje dag.. Har inte hört så mycket posetivt om att vaxa, många säg att det gör olidligt ont, men ja tror liksom inte på de.. lite ont gör det säkert, men bara för ett tag.. Aja hur som helst så gjorde jag på en liten plätt längre ner på benet.. Å fy fan va ont de gööööör! FYFAN, jag avled!!!!!!!!!! inte kul..

Kvällen spenderades med Emma och Nicke. Hyrde nån film som var helt värdelös.. de skulle vara en skräckis.. men ja, den sög balle. Så vi spelade lite kort ett tag, fan va bra jag var! haha, självförtroeende där! Sen så såg vi nån komedi, den va rätt bra. Den hette typ the heartbreakers lr nått.

 Aja, nu ska jag nog ta å sova.. eller så ser jag nån film tills jag somnar..


Ja, vad säger man?


fredaggg igen


Har inte gjort mycke alls ikväll.
Va tänkt att ja å Emma skull göra någe. Men de blev inget av, så vi hitt på något imorrn istället. Känner verkligen inte för att sitta vid datorn längre.. så ska he på en film! å ja ska faktiskt se herkules! haha

Värsta kaoset imorse.. först så kom pappa inrusande å sa att 2 kaniner var ute.. så de var slaggis.. ena kaninen är vit så han va lite blodig. Men ingen allvarlig skada vad jag såg iaf, bitsår läker ju efter ett tag. Stackars Romeo som ska få slåss me kasper, för han muckar jävel med alla hanar! Sen gick ja å la mig igen.. åså rev kattjäveln ner min blommkruka.. så de är typ jord över hela glovet.. inte kul..

Näe, nu blire herkules! CAIO


Testfotning med macrofiltret

Tänkte visa hur det blev med mitt macrofilter jag köpte, så ni verkligen ser skillnaden!

Denna bild är tagen med vanliga macroMed macrofiltret

HUND BORTSKÄNKES!?


Alltså hon har verkligen förstört min kväll... fyfan va sur jag är på hon! Hon har slutat lyssna när man kallar in henne, hon kan titta på en å sen gå hon ba iväg och fortsätter lukta! alltså ja har verkligen inte tålamod när det gäller sånt, då får ja damp. Sen när ja kom in från min promenad så börjar hon kaxa å bitas. så då lägger ja ner henne på golvet men hon ger sig ju fan inte!! dom flesta hundar ger sig ju efter ett tag men tjurskallen saga gör då fasn inte de! åååhhh.. För det mesta så är hon ju jätteduktig.. ja hoppas dehär bara är en period och att det blir bättre snart! mycket snart! annars så skänker jag bort henne till välgörenhet eller nått liknande..

Näe, nu ska jag se lite disney med Linnea, just nu så äre lilla sjöjungfrun! ska övertala hon sen så vi kan se herkules å tarzan sen hahahha! nämen dom är faktiskt bra! ;)


nu så blire aa


Helvete se lång dag.. gick till
4 idag! å de är verkligen inte ofta vi gör det! Men vi hade redovisningar, så vi gick över. Ja, mitt å idis arbete är ju som det blev. otroligt vackert.. eller inte. Aja, nu äre redovisat iaf. Men vi måste fortfarande bli helt klar med det! haha

Grejade ute hos kaninerna ett tag efter middagen, azi måste banta om hon de ska få plats med nå ungar i hennes mage. så hon måste va ute å motionera! hade tänkt å para henne i helgen, så får se om hon hinn bli nå smalare till på söndag iaf.

NU ska jag se andra avenyn och sen true blood! Hejs


tummen upp!


Som alla tisdagar har jag extremt
lång sovmorgon, så hann med rätt mycket under morgonen. Tog ut saga på en längre promenix och hann även städa och motionera Azalea. Som ja tänkt para till helgen! Måste bli av med lite fett om de ska rymmas nå ungar.

Had matte och sen så satt ja å Idis och fixade med våran otroligt fina saga som ska redovisas imorgon.. haha, sen var det dags för mig att gå till mitt hälsobesök. Å de gick väl bra haha.

Mina saker som ja beställt har även kommit! Mitt motljusskydd och macrofiltret! En jäkla skillnad då jag använder filtret och när ja bara har vanlig macro. Är mer än nöjd! Nästa köp blir ett telezoom objektiv, kostar runt 1 500. Fast det blir då ja har fått sommarjobbs pengar.


jag säger bara godnatt


Jag och Frida for ut me moppen för
att leta reda på Malin som skull jogga på gamla ängersjö vägen och hon hade tydligen gått vilse. Stackarn, men vi behövde inte köra långt förrän vi hittade hon. Haha

Skulle sen gå å snabbduscha, åså blir det strömavbrott i typ 5 min! Fan va rädd ja blev, stod där nere i mörkret..

Skönt med sovmorgon imorrn, men som vanligt lär man int sova länge ändå eftersom de börja leva om redan vid halv 7 här hemma! Imorrn ha ja även hälsounderskökning på skolan, haha.

Nämen godnatt

Jeppp

Ja, igår så var det inte särskillt trevlig dag.. Men klockan 02 på natten så skrev frida och sa att hon å malin lanade hos henne så gick över till henne och satt där å nörda the sims ett tag för att ja int fick igång internet där, men till slut gick det. Tro jag gick hem runt halv 5 lr nått. Men de var trevligt haha :)

Idag har ja inte gjort särskillt mycket, ba tagit de lung och har faktiskt fotat lite grann. Ninbebisarna ha faktiskt hunnit bli 1,5 vecka nu! Så dom små liven har öppnat ögonen, inte riktigt helt men. Blev bland annat lite bilder på dom. NU ha jag äntligen beställt macrofiltret och motljusskyddet ja ha snackat om tidigare! Lär ju komma i veckan nån gång!
Vila i frid älskade Freja
now you're gone


Det är typiskt när man har sovmorgon
eller är ledig så sover man aldrig länge.. Vaknade först vid 5, sen så somna jag om till 8 och då gick jag upp. Sen råka ja somna en snabbis på soffan, fast då sov ja ba nån timme typ.

Drog in till stan och mötte upp Lovisa på busstationen. Traskade ner till stan och träffade på Emma och Frida. Så då gick vi på stan med dom. Gick sen upp till Mias och åt middag! Va ett tag sen ja träffa Lovisa så det var trevligt å ses, även fast det inte blev så länge.

Min lilla Freja har försökt få ut sin jäkla unge hela dagen typ.. och den var inte ute nu när ja var ut och gav dom vatten för nån timme sen. Sen har hon säkert nån fler unge i magen, å dom kan knappast vara vid liv.. aja, sånt här måste man alltid vara beredd på.. Tråkigt, när ja längtat efter denhär kullen.. Men ska nog testa para om henne igen och blir det krångel vid födandet nästa gång så får hon nog bara bli hoppkanin och leva livet.

Imorrn vet ja inte vad som händer, Emma pratade om partaj och de gillas. Men får se vad som händer, nu ska jag fortsätta se sex and the cityyyy


Hujj

Galeeeeeeet uttråkad


Sitt å vänta på att sex and the city säsong 1 ska laddas klart! Sjuuuukt slapp vecka ändå! Tis-har en lektion, idag-2 lektioner och imorgon ha vi nå föreläsning, så de orka ja int gå på. Men åker ändå in till stan, för ska träffa Lovisa och sen ska vi gå å äta middag på miaaaaas ;)

Min kanin har gått över en vecka sen hon var beräknad att föda.. Å de är fan int vanligt. Fast hon blödde då ja kom hem från skolan idag, så nått är ju på gång. Så ja hoppas hon tryck ut dom små liven inatt!!

Hujjs


jahappp


Fyfan va härligt väder de ha varit idag!!
De var 22 grader på våran bro imorse då ja skulle åka med bussen, had ju ba lust å sätta mig på bron än å åka till skolan

Åså ha jag nån jäkla rethosta, har som inte slemhosta utan de typ kittlas i halsen.. de är jävligt irriterande, så de låt som ja fejkhosta hela tin! blir asstörd! En liten sorlig sak hände idag då ja gick till skolan.. Just under bron så är det en stor vattenpöl, och jag kände på mig att jag skulle bli nersvättad, men alla bilarna saktade av och körde förbi pölen.. men åså kom de ett jävla cp och körde IIII pölen så de svätta på mig.. fyfan va sur ja blev!!

Såg The Orphan med Amanda och Linn för ett tag sen, den va sjukt bra faktiskt! Jäkla cp unge i filmen alltså!

Onödig skoldag


Hatar tisdagar... börjar kvart i 1, å
då ha vi matte och sen slutar vi. Känns så himla drygt å fara in för det, men får int skolka för då få ja int följa me utomlands, de vill ja såklart.. Så de är ba å härda

Min ena nin lär föda idag! Annars är hon fan cp! Haha. Nämen nu ska ja typ sminka mig! Hujjjss

made by maria eriksson


Ett mästerverk ja gjort nån dag innan vi gick på lov typ ! haha, nämen erkänn att de är lite likt? ;)

skola imorrrnnn


Ja, skola imorgon och att vi har
prov i matte gör det inte bättre.. Aja, kul å träffa alla igen iaf!

Idag ha jag varit ute inprincip hela dagen, SOL och klarblå himmel! Inte dåligt! Nu ska bara värmen komma! Som alla söndagar va jag hos Frida på kvällen och såg wipe out och ballar av stål, de var bara trevligt!

Nä, nu ska jag sova. OCH jag ska då int försova mig!!! Hatar å stressa och de är inte bra för min närvaro att jag kommer sent så ofta som jag gör! HAHA, nämen ja måste bli duktig nu!


det är skrämmande.

whyyyyyyyyyyyyyyyyy

inte fint väder..


Idag ha de typ regna,
eller smådugga hela dagen.. inte kul! VILL HA SOOOOL! Så allt kan smälta bort och så de kan bli sommar fortare! Sitter nu å nördar mig framför datorn.

Väntar på att Malin å Frida ska höra av sig, dom är inte snabba kan ja lova! Får väl se vad vi hittar på för någe!

Hujjjj

bra dag


Igår så var det ett toppen dag!
Började med att jag hittade 4 stycken kaninbebisar! Fast en lång utanför boet.. död.. Så de va trist, men de är ngt man måste vara beredd på.. Hoppas Freja föd ikväll! Sen så ringde mamma på morgonen och sa att hon hade fixat en sommarhäst! Hon kände någon som inte har tid med sina hästar just nu, så ska fara dit å hälsa på nån dag framöver! :)

Sen så drog jag hem till Jenny och där satt vi å lyssna på musik å snackade. Vid middagtid så begav vi oss till tre kronor.. och en sak till, från jenny äre sjuuuuuuuuukt långt! Fast som tur va had vi ju cykel.. men ja.. min kondis är inte bra. SÅ därför ska jag kanske ut å spring med jenny imorgon! HAHA, ja vi ser ju om jag överlever..

GODNATT


kan jag inte få slippa..

varför denna ångest?
pissdag

Nää.. nu


Näe, nu tyck jag att mina kaniner ska tryck ut sina barn. Känner hur dom sparka å vill ut ju.. haha så imorgon FÖRHOPPNINGSVIS får kanske båda.. den ena är flera dagar sen, men de var hon förra året också..

IkeaaaaaDrog till sundsvall idag, på Ikea!
Ja å Amanda gick ba runt å cpa oss, haha. Resultatet har ni ju här ovanför.... hahahha, vet att ni tkr våra skratt är vackra ;) men vi bjuuu

Tkr de är rätt trist å gå på Ikea då man själv int ska ha något, sen är mamma å pappa assega då vi går där också. Så vi tröttnade och gick till Birsta city, alltså shoppinggallerian just brevid ;)

Fick ett par Jeans av mamma. För behövde verkligen nya. Mina är rätt slitna och sen bjurholmsdagarna förra året så har dom gått sönder, haha. Sen köpte jag även en topp på bikbok, blommig. Sen hann vi typ int handla mer för vi va så sega på affärerna, eller amanda köpte rätt mkt..

NU har jag äntligen färgat håret, vilket verkligen behövdes.. Så nu äre typ svart! Fast om nå dagar lär de nog börja likna mörkbrun.

bedtime noow


Ja nu äre nog dags f
ör sängen... Va med Frida nu ikväll.. och vilken dag är det? jo söndag och det betyder att  det är wipe out och ballar av stål, som ja å frida alltid ser tillsammans haha. De är typ tradition nu ;) Nä, vi såg faktiskt inte bara film. Vi pratade om livet och sen så gick vi på en prommis i hörne, som va väldigt dött. Men vad kan man förvänta sig? Har sett bridget jones dagbok nu sen med Amanda, den bli man verkligen aldrig less på.

Saga sprang runt som nå cp å var asrädd.. skällde å morra till något nere till trappan.. så har tagit mod å gå ner till toan nu, tog ba en timme..

Som sagt nu ska jag sova, och imorgon ska ja hitta på något me Jenny, de var ett tag sen nu! Godnatt

Fin vädret!


Vari hos pollarna idag, och vädret
är ju inget att klaga över! Gick hur som helst jättebra med hästarna, tömkörde Mika och Kammo medan Linn ledde Azi. Gick runt hela byn, fast lite vårkänslor hade dom nog för dom va lite småbusig!

Ska fixa mig klart nu och sen ska jag och Amanda promenera till Anna-lena, min moster som fyll år. Ska äta middag där. Sen efter så ska jag vara med Frooooodaa. Och matte å lille joel lär ju ska va med oss, antar jag om dom inte vill gå runt i hörne själv som nå mobboffer :)


Slappppp dag


Har inte gjort
ett piss idag, ba varit hemma. Just nu så sitt jag och kollar igenom H&M katalogen med mamma å syster. Ska äntligen skicka iväg beställningen! Ha ju som tagit sitt tag, då amanda är så seg på städa sitt rum.. å hon har dom mobbaste bortförklaringarna varför de aldrig blir gjort xD


Imorgon så blir det middag hos min moster som fyller 40, så hela släkten kommer dit. Sen ska jag umgås med Frida efter maten, får väl se va vi hitt på. ja åså lille joel lär väl vilja vara med oss. För annars känner han nog sig mobbad. HAHA.

dags och sova kanske?

Vet seriöst inte varför jag fortfarande är uppe? Men är faktiskt inte alls särskillt trött. Men aja, ska nog ändå ta och försöka sova nu faktiskt.. godnatt

Tisdag blir det IKEA, det gillas!

you can make it


Ja råka försova mig imorse
, så fick ta en senare buss. va egentligen ovärt att ja ens for in till skolan, för hade bara en lektion då. För hann int va me på samhälls.. Men sen gick ja å evvis på mias å åt! göööttt!

Har hunnit städa åt nästan alla ninerna idag också. Sen är ja även rätt säker på att det blir bebisar nu till helgen, och i början på nästa vecka! IIIIIIIIihhhhhhhhhhh, bebisaaar!
i want p-a-r-t-yy

RSS 2.0