Historia

Ja å mina homies (ida orka int) va på mias å käka lunch för ett tag sen och nu har vi Historia. Haft svenska och historia fram till 11 imorse å vi börja 8.25 typ. Det är galet drygt, å nu ha vi de igen. Inte kul vill ja lova. Men sen sluta vi, tar 4 bussen hem för Idis skulle hämta nå saker hos sin vän!

Imorrn ha vi typ jobbig dag... men torsdag = midgårdsjogg = ledig ;)

Let's party..


Min lilla Azalea åker ner
till Dalarna imorgon på utställningen och hämtas där av sin nya ägare. Men hon kommer få det jättebra, så jag känner verkligen ingen ångest att hon ska åka iväg. Det blir nog jättebra! Så jag orkar inte fara till skolan imorgon, då dom kommer förbi och hämtar upp henne vid halv 12. Känns inte värt å fara till skolan då liksom..

Lördag så är det partyyy med massa people. Vet knappt själv vilka som ska hit, men jag hoppas det blir galet kul och att det inte spårar.

... och ja, som ni lär märka så fungerar min bärbara nu! Datateknikerna på midis är ba duktiga! ;)Dagens händelse: Ramlade inne i midgård. Jag riktigt ramlade. Hahaha, jag orkar inte med mig själv. Men ja håll på skratta ihjäl mig då jag tänker på de. Haha. Bara kul.Yeeyyyeee


Gått med Lovisa på stan under
dagen, mkt prat och skratt! Precis som alltid. Drog sedan över till Frida efter middagen och såg på fångarna på fortet.

Skolan börjar nu på onsdag. Ska bli kul å träffa alla igen! :) Aja. Nu ska jag nog ta å sova. Hunden lär väl vilja gå ut runt 9 imorgon.. så. Godnatt.


GE MIG EN ÖL


Galen helg. Men har haft askul!!!!!!

FREDAG: Tatuering, Krogen med åsa och vänner, kvällens brudar, fina pojkar, träffade på fokis pojkvän
LÖRDAG: Vakna. ont i huvudet, äta korv. Stuga med pojkar och tjejer i sillviken. Galet bra!
SÖNDAG: Kom hem vid 8 ungefär, duschat och ha sen ba suttit vid datorn och tagit de lungt.


Nu jag tänkt och borsta tänderna, sen ska jag lägga mig! Godnatt!

IMORGON:
Stan med Lovisa! Träffa mongoAlexanddeeerhar


00

Jack - Well, yes, ma'am, I do... I mean, I got everything I need right here with me. I got air in my lungs, a few blank sheets of paper. I mean, I love waking up in the morning not knowing what's gonna happen or, who I'm gonna meet, where I'm gonna wind up. Just the other night I was sleeping under a bridge and now here I am on the grandest ship in the world having champagne with you fine people. I figure life's a gift and I don't intend on wasting it. You don't know what hand you're gonna get dealt next. You learn to take life as it comes at you... to make each day count.

WOOOWWOHade en jättebra födelsedag i Tisdags!
Fick massor av bra grejer. Bla pengar, startpaket till körkortet, smycken, "flytta hemifrån grejer" och lite annat smått och gott! :)

Trevlig kväll med Jessica och Emma, drog till Ängersjön och fiskade. Kan ju inte säga att fiska är något för mig ,men det var kul ändå. Haha. Åkte sen runt i Jessicas finbil och sen fick vi för oss att ta ett nattbad på badhuset när det var +9..

Hjälpte farmor hela gårdagen att fota hus i Ängersjö. Det tog sin lilla tid, men jag hade ju något att göra iallafall. OCH idag tog jag kort på nån låtburk och en karta åt farmor (Hon håller på att göra en bok om Ängersjös hus och om kriget där) Fick även veta idag att min farmor å farfar har en volvo amazon! hur coolt är inte det? Jag är inte en riktig bilmänniska, men näe. JAG har första tjing på den när den ska säljas! Den var hur fin som helst både utvändigt och invändigt,inte sliten alls. Fast den skulle behövas fräschas upp lite grann!


18 år snart..

Ja, ba nån timme kvar sen är jag 18! haha, galet!


Walk this way

Har hur mkt kort som helst som jag inte har visat sen Kreta!Paint äger

Försökte göra mig en ny header.. och ni ser ju resultatet. Rätt tråkig, men den får duga. OCH klaga inte. För den ha jag faktiskt gjort i paint. Haha.


Fullt upp


Har verkligen inte tid eller ork
att blogga, de händer rätt mycket nu i Augusti.

Umgåtts med Frida och Jossan  mycket, även Malin under förra veckan och denna. = mycket skratt. såhär mkt ha ja inte skrattat på ett bra tag kan jag lova.. haha.

Har fått iväg alla kaninungarna nu! Eller alla är åtminstone tingade och kommer få jättebra hem, känns galet skönt! Va även på bio med Linnea idag, vi såg den nya Shrek. Ja, den klår då inte dom första filmerna.

Jag har även bestämt mig exakt hur min tatuering ska se ut och vad jag ska ha! Denna kommer att ske på min 18års dag!!! dock så är min pappa jävligt emot detta, men vafan ja är 18.. min kropp och mitt beslut!

RSS 2.0