Nyår närmar sig

Har varit en allmänt seg dag, dock va jag å Lassie ut å shoppa lite! Köpte bland annat vanlig mat, då han int hade så mycket att erbjuda hemma. eller, de fattades rätt mkt. Sen så köpte ja även Trésemme shampoo å balsam, stor flaskor! Och medan Lassie va inne på systeme så fynda ja en liten väska för 60 kr, som annars hade kostat 130!

Hu se de ut inför nyår?
Jo jag ska fira med Lasses kompisar, käka middag här till å börja med. Sen ska vi på nån random fest. Ganska konstig nyår, eftersom jag alltid brukar fira med familjen och med mina vänner. Känns ganska ensamt, har ju såklart min fina pojkvän. Men sina vänner vill man gärna fira nyår med, framförallt lovisa mårtensson som just nu sitter i 30 graders värme.. Hon borde va här me mig nu, åtminstone på nyår!
År 2010 har verkligen varit helt underbart. Nått mer behöver jag inte säga, orkar inte gå in på detaljer. Men sommaren.. ojoj.. roliga minnen som jag sent kommer att glömma. Tack för mig, ha ett bra nyår allihopa! Kommer nog int uppdatera nå mer nu förrän nästa år!

Roligt liv?

Året 2010:

Hur har året 2010 varit för dig?
Galet bra!
Bättre än förra året? Ja verkligen!
Har du träffat några nya vänner? Ja, en hel del!
Någonting du aldrig kommer glömma från 2010? Kreta, åsele/bjurholm/vännäs marknaden, galet minnesvärt.
Har du flyttat under 2010? Nepp.
Har du hittat en ny låt som du älskar? Bumpy ride, blir gaaalet tagg av den!
Har du kysst en främling? Jaaao.

Kärlek:
Hur har din kärlek varit under 2010?
BRAAA!
Har du varit kär? Ja, är det nu!
Har du sagt jag älskar dig till någon? Ja
Har någon sagt jag älskar dig till dig? Ja

Sorg&hämd:
Har någon i din närhet tagit självmord?
Nej
Har någon i din släkt avlidit? Nej
Har du slagit någon på riktigt med knytnäven? Näe
Har du varit i slagsmål? haha nääää

Personligt:
Har du gjort någonting du ångrar?
Japp
Har du skämt ut dig? Haha nähä, det menar du inte?!!
Har du varit ute en hel natt? Jaaaaa
Har du blivit tagen av polisen? Nä!

Skolan&fritiden:
Vilken skola går du i?
Midgård
Trivs du bra där? Jodå, den är helt ok!
Har någon varit elak mot dig i skolan? Nej!
Hatar du någon i din skola? Haha näe
Har du gjort något framsteg? Vet int.
Har du haft alla rätt på ett prov? näe

Vänskap:
Har du träffat nya vänner?
Ja?
Har du förlorat en vän? Kanske
Har du fått tillbaka kontakten med en gammal vän? Nja

Riktigt nöjd tjej!

Kom hem från farmor å farfar efter 9 nån gång, fick god mat och jättebra julklappar. Är mer än nöjd!

Jag fick:
- Pengar, presentkort
- Sockar, underkläder
- Flyttahemifrån saker (gryta,tallrikar, småskålar, överkast m.m)
- Ansiktsmojs
- Smycken
- Michael Jacksons självbiografi
- Parfym
- Presentkort tsm me min syster på nån fotogrejs
- och lite småsaker! :)

Allra mest önskade jag mig en Nikon D90, men den är gaaaaalet dyr. Så hade inte direkt nån förväntning på att ja skulle få den, men man kan alltid önska sig :] Jag får nöjda mig me min lilla Nikon här hemma för tillfället, som dock har nått cp fel.. Men till veckan ska han skickas tillbaks!!

Imorgon: Bär det av till Näsmark, där vi ska umgås och äta julmat med all släkt typ. Men de kan nog bli trevligt. Nu funderar jag på att bege mig mot sängen snart.



God jul!



Ja, nu va det julafton! Fick öppna ett paket på morgonen, fick Michael Jacksons självbiografi. Fast jag och böcker går verkligen inte ihop. Men Michaels bok borde ja nog kunna läsa haha.

Kring 2 kmr mormor och morfar hit en snabbis och fikar åså, sen ska vi till farmor och farfar och fira julafton där. Kommer fan äta ihjäl mig på farmors fisk.. Ni anar int hur gott de är! Näe men nu ska jag göra mig klar!

Ha en bra jul allihopa! ♥


Imorgon äre..

Julafton. Gaaaalet. Tiden går så himla fort.

Ja å Lassie öppnade varandras paket igår, fick en parfym och nå duschgrejs. Luktar asgott!! Nu ska jag strax göra mig iordning så ja kan traska ner på stan och köpa morfars julklapp, sen ska jag hem. Blir tacos till middag ist för julmat, haha känns lite jobbigt å äta de 3 dagar i sträck tyckte både ja å mamma. Så vi bryter våran tradition och äter tacos!

Äntligen jullov


Så jävla skönt me jullov!! Riktigt efterlängtat!
Är hos Lassie nu, vi ska se film och äta daimglass! Haha, instängd ska vi se! Fyfan, kmr dö. Eller lassie kmr dö, stackarn ha int sett den. Haha, nämen de bli kul.

Lasses placeeeee

Ja, gårdagen var riktigt kul! Spenderades först på pizzeria och sedan drog vi oss till Evelinas kusins lägenhet och förfestade där innan vi drog till våran lilla festlokal. Haha. De blev roligare än vad jag hade förväntat mig. Så tack allihopa för en rolig klassfest! :)
Är just nu hos Lasse, vi ska börja köra mot Hörnefors om nån timme eller så. Vi ska fira "lilla julafton", så det kan bli kul. ja, julklappsspelet är nog de ja se fram emot och kanske lite god mat! haha, nämen nu ska ja göra mig klar!

Don't stop the party


Såhär se de ut utanför mitt fönster.. usch, äckel vinter..

Va hemma idag, va så galet trött imorse. Har hunnit med en hel del idag. Städat åt kaninerna och varit ut på långrpromenad med Saga. Och nu äre tänkt att jag ska försöka städa i mitt rum..

Ska till stallet ikväll, har inte varit där på hur länge som helst, så det är dags. Så det blir mysigt! :)


True story


What's My Name?


Är galet fotosugen, ska försöka fixa så jag kan skicka tillbaka min kamera.. Blir riktigt less på att inte kunna ta kort.

Dålig uppdatering, jag vet. Men de får ni tåla. Har asmycket att göra innan lovet, massa prov och inlämningar. Men ska bli så jäkulst skönt med lov!

Sen ha vi klassfest på fredag, hoppas de bli kul!

Dags för att sova?


Undrar själv vad jag gör uppe nu. Borde faktiskt sova. Blir trögt imorrn, men måste seriöst till skolan. Veckan har inte börjat bra. Men har faktiskt fått en skoluppgift gjord. WOW! Fan duktigt. OCH jag har även skickat mail till nån sida om garanti och skit ang kameran. Så lär förhoppningsvis skicka iväg den i veckan!!

Var och grattade Jenny i efterskott i eftermiddags. Dock var jag lite seg. Så kom mig int iväg till Jenny förrän vid 8 tro jag. Vi åt god smörgåstårta och snackade . Trevligt som alltid!


DennisM


Är med och tävlar om smink hos DennisM. Klicka här för att tävla! :)


Social pojkvän

Trevligt att min pojkvän är så social... han sitt å spela NHL.. medan ja sitt vid datorn. Haha, sen måste vi städa.. verkligen asstökigt här, ASMKT disk.. jättekul. Men jag är fan assnäll som hjälp han. Dock är de en hel del disk som jag själv ha äcklat ner.. haha.

Sen ska vi göra tacooooos! GÖTT! Sen blir det väl ba en lugn kväll! :)


Sitt på skolan..

Skööööönt me sovmorgon!! Men är ändå trött som ett as. Har engelska nu snart, sen ska vi se nån föreställning, typ "hitta joppe" lr nått hette den. Slapp dag nanting! Men jag klagar inte.

Ska ner på stan sen och gå med Lovisa, så hon slipp gå ensam. Kanske hittar nå julklappar när jag ändå är där. Sen ska jag till Lassie ♥


RSS 2.0