Tyril


Trästock


Har inte skrivit här nu på ett tag,
men har inte orkat haha. Varit på trästockfestivalen i skellefteå från torsdag - lördag. Ja, vet inte riktigt vad jag ska skriva om dom dagarna, hade stundvis roligt. Träffade trevliga människor där iaf!! Fast har galet ont i ryggen och ont i halsen.... det är riktigt plågsamt.

Ska fara och käka middag på Tre kronor med Frida och Joss. Blir nog trevligt. Vi får väl se vad som händer och sker efter middagen.

åsele i mitt hjärta

Ganska sliten efter 3 dagars partaj! Men de har varit askul! ♥


BYE HÖRNE HELLO ÅSELE




Allt är packat..
och jag tror inte att jag har glömt något.. fast de har jag nog gjort men inget jag kan komma på nu. Kommer säkert på något när jag sitter på bussen. Ska käka något nu, sen ska pappa skjutsa mig in till stan och sen ta bussen vidare till Åsele!

Kommer vara borta hela helgen. Finns på mobilen om ni vill något! 073 8052382. sen får ni gärna vara sociala då jag sitter på bussen. kommer ha rätt tråkigt dom 2 ½ timmarna.. aja, BYEEEEE


Tröööttt


Har gått på stan med Åsis idag!
Kul å träffa henne igen, även fast det inte var särskillt länge sen ändå. Vi kikade runt på stan i alla affärer, köpte lite smycken på rean.. haha. Såklart blev det lunch på max också haha. Hade astrevligt iaf!

Gick en sväng med Saga ner till megrundet (badstrand, för er som inte vet) och lät henne springa av sig lite i vattnet. Gick över till Gråbo och gick sedan därifrån hemåt. Har tittat på morden i midsummer med mami å papi ikväll. Ska göra en tidig kväll hade jag tänkt. Har en hel del kläder som jag behöver tvätta imorgon som ja tänkt ha med mig till Åsele och även packa det mesta måste jag ha gjort.

Lilla Idiis saknar ju mig! ;) Nämen ja saknar dig också Ida! Men nu i Åsele ska vi partajaaaaaaa som fan :D:D Tagga jävel nuuuu!

SOL SOL SOL



Helgen ha varit great!


fredagen så drog jag, Malin och Frida till Vännäsmarknaden. Det var gaaaalet varmt där, vi höll på svettas ihjäl. Sen så träffa vi lite folk och snackade med dom, bara trevligt. Vi blev bjudna till en fest av några ASSNYGGA killar. Åh, jag får typ damp! Malin förstår mig.. Aja, vi gick över till dom men dom hade nog dragit ner till öltältet. Så vi missade dom.. Fick lov att åka hem vid halv 12, tråkigt att vi inte kunde stanna längre.. Men de var då kul den stunden vi var där.

Lördagen var det 50års fest för min pappa som fyllde år i slutet av maj. Men eftersom vi var utomlands då så firar dom pappa då istället. Myyyycket folk var det. Tror det var kring 45 personer där. Vi "barn" satt och kollade på Kenny starfighter. Haha, sjukt rolig film. Jag, Frida och Malin begav oss sedan till fridas lägenhet ovanför garaget och satt där och hade trevligt hah;) Efter ett tag kom även Joel, då lagade vi nudlar. Vi pratade hela natten, gick och la oss vid 6 på morgonen.

Kring 1 på söndagen vaknade vi. Åt frukost och sedan gick vi ut för att sola i det fina vädret. Klockan halv 10 på kvällen ungefär blev vi så himla sugna på äta på max, så vi tog cyklarna och tänkte cykla till Max.. I STAN! Men efter ca 7 km gav vi upp, och det var på grund av att Frida skulle jobba dagen efter och att vi kanske inte skulle hinna till stan innan det stänger.. vädret var ju inte direkt trevligt heller.. Vi vände om och cyklade hem till Frida igen och åt kvällsfika. Stannade kvar sedan och såg film ett tag.

IDAG har jag inte gjort ett piss. Typ tråkat sönder, eller jo jag har solat. Men de är inte särskillt roligt heller. Alla jobbar ju.. ååh. vill också ha sommarjobb.. för sommarjobb = pengar.. och jag är så galet pank..!


NUTTER

sparat som utkast


BILDBOMB

.. på bebisarna, som nu blev 4 veckor i onsdags!



Tyril


Nowen


Arwen


Aragon

CPdator


Min dator har typ fått virus lr nått..
för den dampar som ett cp, internet fungerar inte på den.. ingenting.. Så jag lär vara datorlös fram till skolan börjar igen. Men har ju våran stordator, men hatar att sitta på den. Livet är allt bra hårt ibland.

Har inte gjort ett skit idag. Bara varit hemma och tagit det lungt. Imorgon blire iaf vännäs med Frida. Malin och Lovisa skulle också gå med oss där tror jag. Så det blir nog trevligt. Näe, nu funderar jag på att röja undan de sista i mitt rum och sedan se nån film.

hahahahhah, låt mig dö


hahhahaha, alltså ja håll på skratta ihjäl mig åt dehär. vet inte om de är det att jag har extremt dålig humor eller om jag bara är riktigt övertrött..

Helgen va verkligen bäst


Jag har haft hur roligt som helst,
tack för helgen tjejer och killar! Jag orkar inte berätta vad vi har gjort. Bilderna talar för sig själva. Dock så är bilderna endast från fredagen. Då kameran had slut på batterier sen.

Åkte med bussen till Umeå vid 1, sen gick vi på stan ett tag också. Köpte en baseball jacka och armband. Vi hade turen att få åka hem med Elin, så vi slapp åka buss hem. Hade tänkt att gå ut och se om mina djur lever nu. Amanda har tagit hand om dom i helgen och då vet man aldrig..

Bildbomb från helgen

















Eclipse


Va och såg den nyaste twilight filmen på bio idag med Jenny! FYFAN vad bra. Ååh, jag dööör. Sen Jacob är så galet snygg så man få ju damp, och såklart patte! Nämen den va verkligen hur bra som helst! Nu taggar man redan nästa film!

Ska se film, Mannen som talar med hästar nu. Lite jordgubbar till det så blir det hur bra som helst. Träffade Frida ett tag också. Myste me kaninbebisarna och snackade lite om imorgon. Drar iväg till Bjuris och stannar där hela helgen! Så vill ni något så ring.. har inte pengar så kan inte smsa.. eller om ja gullar med mamma lite så kanske hon kan föra över lite pengar till mig så jag får gratis.. haha.

RSS 2.0