Stan med Åsis


Traskade runt på stan med Åsis idag.
Inte träffat henne på aslänge så det var verkligen på tiden! Fyndade en hel del också. Haha. Köpte en grå jacka/kavaj/kofta haha, vet inte vad man ska kalla det? Men den va asnygg, med axeldekorationer. Sen ett par jeanslegging, bara för att dom va asbilliga. Sen även ett värmeskydd av märket syos. Har nämligen beställt en volymmaster!! De tog sin tid, men nu är den snart min. Tummen upp för det.

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska hitt på. Jag och Jenny har planerat att fara och se Eclipse på bio imorgonkväll! Så ska nog låna tvåan av henne, får de va aslänge sen jag såg den. Så jag får lite koll innan jag ser den tredje filmen. Näe, nu ska jag gå ut en sväng!


Fail med förra inlägget

Ja inlägget som är under detta skulle egentligen publiceras igårkväll, men ja. Tydligen glömde jag bort det.

TAGIT KORT PÅ BEBBBARNA NUUU!






Galet svårt att ta kort på alla tillsammans! Dom rör sig heeeela tiden! Dehär kortet va de enda som liknade något, och dehär va inte ett särskillt bra kort heller. Så ni kan tänka er hur dom andra såg ut..


MJ maraton med mig själv


Tror jag har lagt upp de här youtube klippet nån gång förut. Eller jag vet inte. Aja, han kan då verkligen sjunga live. Vilket det inte är många artister som kan.

Har tittat på An American Dream, som handlar om Michael Jackson och hans bröder. Typ hur han uppfostrades. De är fan hemskt ändå. Sen började jag även se This Is It. Men den hacka så mycket, så ska se den en annan dag.

Inte gjort nått särskillt idag, mest ba tagit det lungt. Fyfan va jag tyck om vädret! Såhär kan det väl fortsätta vara hela sommaren?! Nämen, sen ha ja int gjort så mkt mer. Myyyyste med kaninbebisarna lite också. ÅH, dom är så galet söta! Ska försöka ta bilder på dom imorgon!

Snart nattinatti


Sitter och lyssnar på musik nu,
funderar på att gå och lägga mig snart. Har umgåtts med Jenny under dagen och nu på kvällen. Hade Twilightmaraton, fast vi såg inte båda filmerna. Utan bara första. Fast enligt mig så är första bäst. Nä, nu väntar sängen!

TAGGA BJURHOLMSDAGARNA FRIDA OCH LOVISA!

Midsommar



Emma, jag och Jenny - från blöjan till graven, right?

Kvällen va faktiskt galet lyckad, va på norrbyskär med kompisar hela kvällen. Blev även en tur till stan för att äta på max. Fast det va ba Frida å Ted som köpte mat. Fast ja hjälpte dom å äta upp.. haha.

Idag så ha jag inte gjort ett piss faktiskt. Kom hem efter 03 inatt. Galet slitet. Vaknade vid 8-9 och kunde int somna om då det är hur varmt som helst i mitt rum! Ska nu till Emma och äta middag där. Sen får vi se vad som händer.

Glad midsommar!


Glad midsommar allihopa!

True shit

Ibland känns det som man är två helt olika personer




Vafan?



Låten fastnar verkligen på hjärnan, lär ju bli en sommarplåga! Haha. Lägg märkte till den brunhåriga tjejen i bakgrunden.. det ska tydligen vara kissie? fast det är fan lik. Måste fan vara hon.. haha, ja. pinsamt.

Jag vill haa



- Nikon väska 400 :-
- Objektiv macro 3 100 :-
- Telezoom objektiv 2 400 :-
- Blixt speedlight 2 690:-
- Wildflower by Kenza 699 :-
- Kanin (redan tingat) ca 700 :-

GE MIG PENGAR???!?!?!??!

Hemma igen


Varit hos Frida fram
till 10 ungefär, så kom hem för ett tag sedan. Ska berätta om helgen kortfattat.

Lördagen: Bussen gick inte förrän vid halv 3 till Bjurholm. Så gick runt på stan med min syster och hennes vänner. Träffade på Jenny och Tobbe så följde dom till Tre kronor. Där satt jag ett litet tag innan de va dags å bege sig till busstationen. I vännäs så hoppade Amanda på bussen. Klantamanda säger jag bara, ingenting behöver nämnas. Haha.

Nämen väl framme hos Evelina så snackade vi och Evvis öppnade presenter. Sen började vi göra iordning middagen som blev TACOS! Ja, vi åt riktigt mkt å mätt blev man. Även fast vi var mätta så fick vi i oss en massa chips och popcorn + tårta! Blev en hel del filmer, Först Taken (?) tro jag den hette, sen så kom polly och sen patrik 1,5. Tro vi gick och la oss ring 2-halv 3. Hade astrevligt hos Evvis iaf! Måste göras om!

Söndagen: Va tänkt att jag skulle hem, men stannade kvar och sov hos Lovisa en natt i Balsjö. Såg på film och snackade om livet. På morgonen så skjutsade Lovisa ner mig till Bjur med moppen, för skulle åka med mormor hem. Haha, ja kan då verkligen inte klaga på min moppe längre! För Lovisas var verkligen seg...! Nämen ja hade jättekul hos henne!

Tack för en toppenhelg tjejeeer!


Nu far jag iväg


Ska fara till Evelina imorgon,
så kommer vara borta från imorgon på söndag. Vet inte riktigt när jag kmr hem på söndag. Det beror på när det går bussar hem och så. Kommer ta med mig kameran så jag lär nog lägga ut bilder sen när ja kommit hem! Vill ni något så får ni smsa eller ringa!

Har umgåtts med Frida Å idag, vi satt å såg på youtube klipp och höll på dö åt sagan om de bannlysta! Sen snacka vi en hel del om allt möjligt. Nämen de var bara trevligt.

Nu hade jag tänkt gå och lägga mig. Eller kanske försöka packa lite innan så jag inte får stressa ihjäl mig imorgon! Eller missa bussen.. för sånt är jag ganska duktig på..


Näe, nu säger jag godnatt


Nu hade jag faktiskt tänkt börja göra mig iordning
för sängen. Är galet trött! Kommer måste gå upp tidigt hur som helst för att hunden vill ha frukost. Så lika bra å ta en tidig kväll.

Har sett film med Jenny. Vi såg jägarna, en rätt gammal svensk film. Jag tkr den är rätt bra, men tro inte riktigt Jenny var lika förtjust i den. Haha.

På Lördag så far jag till Evelina som fyller 17 år! och sover där till på söndag. Ska bli askul! ska även träffa Lovisa på söndagen innan jag åker hem med bussen.


Men kan myggen uttrotas eller?



 
Man kan verkligen inte göra något utan att man har myggor flockar av myggor på kroppen! De är ju fan sjukt. UTROTA MYGGEN!

Igår så var jag med Jenny, vi låg å stekte och snackade om livet fram tills de kom en massa moln å då blev vi ledsna och gick in. Startade filmen Top gun, som vi såg ett tag. Sen drog jag hem och duscha och gjorde mig iordning. Åkte in med Jenny och hennes mamma för att se bio. Prince of Persia, tro jag den hette. Den var iaf asbra!

Följde med Amanda till ridbanan kikade på när Linn red en häst på ridbanan, hon va så duktig så! Sen for jag hem och gjorde inte särskillt mycket. Jo, tog en massa bilder på kaninbebisarna! Dom blev faktiskt en vecka igår!

Seg människa

Sitt och väntar på Emma som är så jäkulst seg. Nu ska hon duscha, å hon duscha fan i hundra år. Aja, de är ba å vänta och se när hon hör av sig. De lär ju ta ett tag. Vi skull se film ikv, så ja hoppas hon int är allt för seg så vi hinn på kiosken!


Vars fan är solen?!



Åh, jag blir bara sur när de är sånt här väder.
Känns fan int som att det är sommarlov, då vädret suger! När det är sommarlov ska det vara bra väder hela tiden! Aja, sånt här får man nog leva med när man bor i Sverige.

Har ganska nyss varit ut med Saga i regnet, ska nu troligast städa i mitt rum.


Frida och Malin


Har spenderat dagen med Frida och Malin.
Först så började jag och Frida se filmen The Note Book, efter ett tag så kom även Malin. Stoppade efter ungefär halva filmen. Sen drog vi på Tre kronor och åt pizza, där satt vi ett bra tag. Typ 2 timmar tror jag? Näe, jag vet faktiskt inte. Men länge iaf.

Cyklade hem och for förbi kiosken en snabbis för att köpa godis, sen så fortsatte vi se filmen. Och jag har haft ganska höga förväntningar av filmen, för har hört att den ska vara asbra! Den var huuuuuuur bra som helst! Asfin film! Sen har vi mest bara suttit och snackat och sett tv samtidigt, en hel del program top model, norska hollywood fruar, skönhetsgrejs och sen sex and the city.









JÄVLA CP! TÄNK PÅ ANDRA!


Fixar med bloggen


Har fixat lite med bloggen,
dock är detta bara en tillfällig header så länge, ska göra nån snyggare den dagen jag har tid. Haha.

Inte gjort särskillt mycket idag, bara tagit det lungt. Haft ont i huvudet nu på eftermiddagen, men de känns äbttre nu! Eller förresten, en familj kom och hämtade en av rexbebisarna idag. Så 150 kr rikare. Haha, aja det är något iaf. Kommer vara så himla pank i sommar, alla kommer ha hur mkt extra pengar som helst. Men ska städa nere i källaren under juli månad, så då får jag studiebidraget då. Det är nått iaf.


Jävlafitthåla

Ja, rubriken säger väl allt?







Frida är en liten gorillaunge


Man blåser bort


Det blåser hur mycket som
helst här i Hörne! Man blåser typ bort..

Gårdagen spenderades hos Jenny. Där vi snackade om livet och åt tårta. Vi såg även två avsnitt av Supernatural, tror jag det hette? Det var asbra! Man blev värsta inne i det, asspännande!

Idag har jag inte den blekaste aning vad jag ska göra. Funderar på att städa mitt rum, skulle behövas faktiskt. Mamma och Linnea har dragit till Näsmark på studentmiddag. Orkade seriöst inte följa med. Snäll kusin jag är va? Haha. Nämen har man nått å göra där så äre väl trevligt. Men har man inte det så sitter man typ å surar å de känns inte sådär jättetrevligt.

Nu är det sommarlov i Hörnefors också

Var och tittade på skolavslutningen här i Hörne, men han tyvärr inte ta med mig kameran då ja var så himla stressad imorse. Visste inte vad jag skulle ha på mig.. så, ja glömde kameran i all stress. Snabbade mig och köpte 3 rosor till Amanda, Linn och Frida. Å det är verkligen inte billigt! 120 spänn hade det gått på! Men jag är snäll idag! Haha.

Är rätt uttråkad nu, funderar på att gå ut med Saga en längre sväng. Aja, vi hörs när vi hörs.

Sommarlooooov! v


Sommarlovet är äntligen här!
Kom hem från stan för ett tag sen, det är verkligen kaos inne i stan med alla studentflak. Det är verkligen något man längtar till, ta studenten! Just nu sitter jag ute med datorn. Försöker även fota katterna. Men dom är inte särskillt sammarbetsvilliga.

Jag blev förälskad i ett par skor på stan idag! Kunde verkligen inte motså från att köpa dom! Har inga högklackade sommarskor, så det var inget onödigt köp om jag ska vara ärlig.

Nu ska jag fotsätta fota katterna lite, dom kanske är mer sammarbetsvilliga nu? Eller ja, man kan ju alltid hoppas.


Linnea arg

Telefonen ringer ..

Linnea - Va äre för jävla människor som ringer den här jävla tiden? Åååhåh

Haha, undra vem hon lär sig av?

Ja, ni märker nog att jag är uttråkad


Jag har seriöst ingenting att göra.
Går mellan datorn å tvn hela tiden. Går inte att vara ute då myggen atackerar en eller så blir man ordentligt blöt å inget av det känns särskillt lockande..

Jag vet fortfarande inte riktigt vad jag ska ha på mig imorgon. Lutar väl mest mot att ha det jag hade tänkt allra från början. Men jag vet inte. En lite sorlig sak är att jag har en massa mörka prickar i ansiktet just vid hårfästet sen färgningen igår. Mamma va verkligen inte skicklig! Sen så äre lite slingor lite överallt, då färgen inte räckte.. vackert.. Sen äre int så fint å komma som en dalmatin till skolan imorgon?

Rihanna - Rude boy

Dehär är Rihannas låt Rude boy som är översatt. Haha, sinnes! Man får verkligen sjunga om vad som helst när man är känd!?

Kom hit

Ohyfsade pojke, pojke
Kan du få upp den
Kom hit
Ohyfsade pojke, pojke
Är du tillräckligt stor
Ta det, ta det
Baby, baby
Ta det, ta det
Älska mig
Älska mig [2x]


Ikväll, tänker jag låta dig vara kapten
Ikväll, tänker jag låta dig göra din grej, ja
Ikväll, tänker jag låta dig vara en ryttare
Yr upp, yra upp,
Yr upp, babe

Ikväll, tänker jag låta det vara eld
Ikväll, tänker jag låta dig ta mig högre
Ikväll Baby vi kan få det på
Ja vi kan få det på
Ja

Gillar du det pojke
Jag vi-vi-vill
Vad du vi-vi-vill
Ge den till mig baby
Liksom boom, boom, boom
Vad jag vi-vi-vill
Är vad du vi-vi-vill
Na, na
Ah, ah

Kom hit
Ohyfsade pojke, pojke
Kan du få upp den
Kom hit
Ohyfsade pojke, pojke
Är du tillräckligt stor
Ta det, ta det
Baby, baby
Ta det, ta det
Älska mig
Älska mig [2x]

Ikväll, ska jag ge det till dig hårdare
Ikväll, ska jag vrida din kropp ut
Slappna av, låt mig göra det hur jag vill
Om du fick det jag behöver det
Och jag ska lägga ner

Spänn fast dig jag ska ge det till dig hårdare
Händerna upp, kan vi gå lite längre
Ikväll, tänker jag bli lite galen
Bli lite galen
Baby

Gillar du det pojke
Jag vi-vi-vill
Vad du vi-vi-vill
Ge den till mig baby
Liksom boom, boom, boom
Vad jag vi-vi-vill
Är vad du vi-vi-vill
Na, na
Ah, ah

Kom hit
Ohyfsade pojke, pojke
Kan du få upp den
Kom hit
Ohyfsade pojke, pojke
Är du tillräckligt stor
Ta det, ta det
Baby, baby
Ta det, ta det
Älska mig
Älska mig [2x]

Jag gillar hur du rör mig där
Jag gillar hur du drar i mitt hår

Baby, kämpa, känn inde det

Jag fejkar inte, nej, nej.

Jag gillar när du berättar
Kyss där
Jag gillar när du berättar
Flytta den där

Så svindlande upp
Dags att yra upp
Du säger att du är en oförskämd pojke
Visa mig vad du har nu

Kom hit just nu

Ta det, ta det
Baby, baby
Ta det, ta det
Älska mig
Älska mig

måste bara lägga in denhär


Snodde denhär från Jenny, måste bara lägga in den.

BABYBOOOOM!


Nu ligger det äntligen kaninungar i Azaleas bo.
6 stycken blev det, men tyvärr så var en död. Tror den dog just innan jag kom ut. Då den fortfarande var varm då jag hittade den. Sånt här är verkligen inge kul. Jättefin var den iaf, wienerteckning å antingen blå eller svart. Åh.. trist. Hur som helst så är det nog vitblåögda resten av ungarna.. fast är lite osäker om dom kommer bli mörk runt ögonen! Sen var det en som såg nästan ut som ungen som dog. Och en unge som är lite mörkare bak på ryggen. Blir spännande och se om några dagar då dom får päls, så ser man färgerna mycket tydligare! Nu är dom alldels nakna, vilket inte är särskilt fint.

Råkade försova mig imorse. så missar våran klassdag. Men imorrn är skolavslutning! Så himla sköööööööööönt!


det är ett mirakel


JAG HAR GODKÄND I MATTE A!
Är det inte otroligt? Nu slipp jag matte A i 2an ändå. Men då väntar matte b..... fast den vet jag seriöst att jag inte kmr få g i. Så ja lär ju inte ha nån matte b, haha.

Drog in till stan och gick å shoppa. Skulle egentligen ha nån fotbollsmojs med skolan. Men orkade inte gå, så de blev en shoppingrunda. Anledningen att jag ens gick på stan var att hitta nått till avslutningen. Hittade ingenting. Så jag får se om jag har något här hemma jag kan ha på mig, sista utvägen blir väl H&H är hemma i hörne. Men istället så hittade jag en jeansjacka, i en kortare modell. Asfin! Enligt mig iallafall. Köpte även en döskallering i guld på glitter och såklart hårfärg! Då mitt hår är rätt blekt sen Kreta.

Sitter just nu med färg i håret. Tog en mörkare färg än vad jag hade förra gången! Brun-svart. Hehe, ja kanske kommer svarthårig till skolan imorrn? Nä.. det hoppas jag inte. Fast färgen är ju alltid rätt mörk just när man färgat. Lär ju bli mer normal efter några tvättar.

Näe, nu ska jag snart tvätta ur färgen... sen ska jag sova!

Never Say Never


Sista uppgifterna snart klara


Detta har jag hållit på med dom senaste timmarna.. är fortfarande inte klar heller. Ansiktet blev väl helt okej. Men kroppen ser ut som en jävla mongolid. Men aja, jag hoppas digiläraren tycker jag varit duktigt som ritat själv! Haha. Som sagt den är inte klar. Det ska bli ett skivomslag, som vi har till uppgift att göra. Så ja måst nog lägga på ett kål om jag ska bli klar ikväll. Har en bok som ska redovisas imorgon. Men de är väl ba å säga nått så får ja väl g. Å den här boken har jag faktiskt läst, men de är en bok som jag ha tagit hemifrån. Fast de var ett tag sen ja läste den, så får se om ja minns något av handlingen.. Teckningen till svenskan, som ska handla om droger är väl halvfärdig. Den måste jag också få gjord ikväll. Tror dehär kommer bli en lång kväll/natt..

INGA kaninbebisar idag. Hoppas dom kommer imorgon! Aja, nu ska jag fortsätta med allt som ja ska ha gjort klart till imorrn.

Bara för att det är jag..



.. så fungerar det inte att öppna
min jävla moviemaker film som jag nästan gjort klar!! Ja, så de är bara att börja om... jävla skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit. kill me

Ska vara med frida sen, något posetivt iaf.. JO sen en sak till! Kände hur de sparkade i Azaleas mage idag, så snart äre kaninbebisar igen! Det är beräknat att hon ska få dom imorgon! Men jag tvivlar på att hon kommer det.

Jag säger bara det hemma bra, men borta bäst

NU är jag hemma. Kom hem efter 9 nån gång. Ganska skönt å vara hemma ändå, men hade hellre velat vara kvar på kreta en vecka till! När vi for därifrån var det runt 28-30 grader varmt.. å här är det knappt 10 + grader.. Hur kul är det? Sverige kan ba gå å dö, utomlands in my heart!

Men något som är sjukt jobbigt med att vara utomlands är att djuren har det så jävla dåligt. Gatuhundar, gatukatter, jamen alla djur som bor där tas ju fan inte hand om på rätt sätt. Eller ja vissa gör väl det, men det är nog få. Vi gick även in i en djuraffär.... å det var så himla sjukt. Kaninerna / chinchillorna låg ute i skuggan just då, men dom LÅG i deras kiss och bajs. Det var deras "spån" eller vad man ska säga. Vattnet var GRÖNT! Fåglarna hade alldeles alldeles för trånga burar, dom hade var sin bur. Dom va inte tillsammans. Ja.. fiskarna kanske hade det värst.. dom simmade runt i grönt vatten, alltså de var verkligen inte städat till dom på hur länge som helst. Man såg knappt fiskarna.. Näe.. fy. Och jag som tycker synd om djuren på djuraffärerna här hemma i sverige. Så jag har verkligen ändrat min åsikt. Djuren HÄR i sverigehar det jävligt bra!

Alla djuren här hemma är helt galna. Haha, tur de finns nån som alltid blir glad då man kommer hem. Kiwi är så jäkulst kurrig, hon kurrar å cpar sig som ett mongo! Ni anar inte! Saga är typ överlycklig för att vara hemma. Kaninerna va också glada.. men tror dom mest var intresserade av att få mat om jag ska vara ärlig.. haha.

Lägger upp lite bilder från kreta, men lär ju inte lägga upp alla. Det skulle ta för lång tid. Men jag kommer säkert lägga upp fler i nått annat inlägg.


 Linnea, på flygplatsen dit


hotellet, från stranden







ovanligt?













 
familjekort, hahahahha jag dööööör linnea är vacker






Vågorna var riktigt stora ändå! Det syns inte på bilderna men


De var sjuuukt hur fin denhär hästen var! Hur social som helst. En unghingst, den hade varken vatten eller mat. Sen när vi hade hälsat på den och skulle gå så gnäggade den efter oss när vi gick.. fatta hur jobbigt det var å lämna den? Näe, helvetet va arg jag var. Den satt även fast i ett långt rep så den inte skulle rymma.. så jävla hemskt.. jävla greker ska fan int ha hästar, eller djur överhuvudtaget !


gatukatt

NU har ni fått er lite bilder, kommer lägga in fler. Som ni ser är bilderna inte i nån ordning. La bara in några. Lär ju bli mer macrobilder och sånt i ett annat inlägg.


RSS 2.0