en helt vanlig dag


Ja försov mig imorse, så
de va ba snabbt på me kläderna å ta sakerna och sedan gå till bussen.. försov mig alltid nuförtin, haha. men sånt är livet när man heter maria eriksson?

Efter middan när ja skulle gå en promenad me saga så..........ligger hon å rullar sig i hundskit.. fyfan
så då direkt när ja kom hem så fick vi lov å bada henne. Men hon va faktiskt duktig.. fast blöt hund luktar as.. haha

Nu ikväll har jag sett Säg att du älskar mig, AA och true blood. 2 lektioner imorrn! sen så får vi påååsklov! Nä.. nu ska jag nog faktiskt ta å sleepa!

finnnnnnnnn dag


Utvecklingssamtalet gick väl som de gick..
haha. inga komenterarer.......

Mamma har börjat tvinga i mig nå vitamintillskott, som tydligen är bra. Å helst för dom som ha svårt å koncentrera sig i skolan. Alltså, ja tror int på nå tabletter ska kunna få mig å koncentera mig.. helt ärligt, men aja, återstår å se. Ska ta 3st tabletter morgon å kväll! Å dom är fan stora.. int kul

Vi ska ha redovisning av en bok imorgon! å ja har såklart inte läst den, så försöker ladda hem filmen så ja har nån koll på vad den handlar om.. och just nu så är det.. 10 timmar kvar innan den är klar! jaa.. vad ska jag säga?


uttråkad som fan

ÅÅååh, ja har så himla tråkigt. Är typ hundra år kvar tills bussen går!!

När ja kommer hem ska jag beställa dessa saker!

 
Motljusskydd                                                    close up filter


SOVMORGON


Imorrn äre utvecklingssamtal
... Skulle ju egentligen ha de idag, men mamma kunde verkligen int ta ledigt från jobbet. Så de bli imorgon kl 3 ist. hehe, känns inte så bra.. Men men, så får man härda ut. Fast något positivt är att jag börjar kvart i 1 imorrn! ;) Så blir 12.10 bussen in imorgon! SÅ HIMLA SKÖÖÖNT! 

Har verkligen bara latat mig idag, sett film å inte gjort ett piss.. haha, men sånna dagar får man ha ;) eller jo, ja gick ut me hunden de va de enda vettiga jag gjort idag. Alltså ni måste erkänna att jag äger på uppdatera nu?!?! HAHA, nämen ja är stolt över mig själv ;)




Dagens - = mina kaniner kanske int är dräktiga...kanske ja måst vänta ännu en månad innan de kmr bebisar

snodde av idis

Ditt utseende:
Hårfärg? brunt, med röda skiftningar typ?
Längd? ca 176
Skostorlek? 39-40
Ålder? 17

Kärlek:
Har du kille just nu? NOPE
Gillar du någon? Nej
Vem? bajs 
Tillåter du din kille röra vid dig? om ja hade en, så ja
Överallt? aråå
Har du haft sex? INT FÖRRÄN JA GIFTER MIG!
Hur många har du haft sex med? mer än 39948 och färre än 50988 ;)
Har du haft många förhållanden? Nej

Smak & stil:
Vad har du på dig? kläder?
Hur ser dina trosor ut? vita med lila ränder 
Har du någon BH? ja
Hur ser den ut just nu? Svart
Hur beskriver du en fjortis? kan beskriva en fjortis med 6 bokstäver, deni! ;) IDA LIF
Hur beskriver du en pluggis? jadu... linn karström? :] ååh naajjjjjjjjjj hahahahah

Bad days:
Har du varit full? Jodå, sånt händer
Har du däckat? typ
Har du haft sex på fyllan? Nej
Har du rökt? haha aa
Har du snusat? ne? tror inte de :O
Har du gjort något olagligt? varje dag
Har du slagit någon ner till marken? varje helg! mina muskler måste ju hållas i trim!

Yes/No:
Är du allergisk mot något? Nej
Tror du på gud? Ja! han är mitt liv! <3 jesus/gud for life<3 
Har du en bästis? bästis vet jag inte, men några få som står mig nära
Är du vegetarian? neju
Har du varit med om ett stort gräl? ja

Antingen eller:
Mjölk/saft?
Ibumetin/alvedon?
Katt/hund?
Cykla/gå?
Öl/vin? måste ja välja nått!?!?!!
Kanin/hare?

Söndag, en dag på stan


Drog in till stan med 12.10
bussen med Frida. Gick runt på stan å kikade. Köpte faktiskt lite smått å gott. Ett par skor, som de är platå på. Fast dom ser ut som vanliga tygskor. Aja, svårt å förklara. Men ja tkr dom är grymma, sen är dom typ skönare å gå i än vanliga skor! Haha. Sen köpte produkter från syos, shampoo å balsam. Köpte även en tröja på som de var rea på.

Eftersom stan stängde vid 4, så gick vi och satt oss på filmstaden å vänta i nästan 2 timmar på att bion skulle börja. Men vi fördrev tiden väldigt bra tyck jag. Haha. Filmen va hur som helst jättebra! Fast slutet va såååååå sorligt.


UPDATE: Katten river ut min fundation för nästan 300 spänn.. och den går såklart sönder. Så den är numera inplastad i en påse. Jävla katt, hon ska va å klättra överallt! Man får ju psykbryt!!!!!! ååh, bajs


Lördag


Har inte gjort så mycket nu under dagen, va ut å städade åt kaninerna å följde med Amanda ut me saga på en promenad. Gick ba fint.

Vi ska få främmande ikväll, vi ska äta tacos. Småbarn här ikväll, men tur att ja int är hemma hela kvällen! Ska nämligen till stallet sen med Linn. Ska bli trevligt. Få se om hästarna är nå tjockare, haha. Sist ja var där så var dom som nå klot. Kan ju tänka mig att dom är ännu fetare nu xD

Imorgon ska jag på bio med Froooooodaaa. Vi ska se remember me, den verkar asbra! Sen är Robert patte med ;) ååh. han är så jäkulst snygg!


Hare, hujjs


helg


Till middag så blev de
pizza från tre kronor, som ja har typ längtat till hela veckan. HAHA. Nämen de var gott.

Har ganska nyss varit ut med hunden på en kvällspromenad. Nu sitt jag framför datorn, å ska se a walk to remember. Har hört att den är asbra, så ja får väl se om den är bra nudå.

Hare hujjs


HEEEEEEELG snart


Nu är snart denna vecka gjord.
Så himla skönt! Snart påsklov! Ja längtar, även fast de nydligen va lov. Men lov kan man verkligen inte få för mycket av.

Har nyss varit ute med hunden tillsammans med Amanda å sen vägt kaniner. Gick ba bra. Ska strax baka filbullar med min mami. Alltså filbullar låter typ äckligt, men dom är så jäkla goda. Jag kan äta hur många som helst! Du kommer bli chockad imorgon Ida av hur goda mina bullar är ;)

Nu ska jag gå hejs


datakundskap


Har datakundskap nu,
men vi slutar snart! Har fått veta hur vi ligger till åså, å jag blev då godkänd! Trodde jag skulle få ig faktiskt.. haha

Sen har vi svenska! De lär ju bli slappt, sen slutar vi! så jäkulst skönt!!!!!!!!!

less..


Efter en dag på paradisbadet är ja sjukt less.. ont i bena. Dom borde fixa rulltrappa lr nå? Nämen de var kul, fast lite överskattat tror jag. De är ju bara en av rushkanorna(?) haha stavning där, som är rolig å de är den stora. Resten av dom känns lite bebisaktiga

Ska nu försöka städa mitt rum, som är sjukt stökigt. Mamma vägrar skicka iväg beställningen från H&M om vi inte har städat rummen. För de ser förjävligt ut! HAHA.

Är tydligen nån människa från östersund som är sugen på å köpa en av mina niner. Bra att han får komma till nån uppfödare som verkligen har användning av honom! Har jag otur så är han besläktad med hennes honor, men de får vi hoppas att han inte är.

Söndagggg

Va tänkt igår att ja skulle med Evelina å se bio i Lördags, men de blev inget. För ingen va hemma å kunde passa hunden. Så då sket det sig. Fyfan va sur ja var

Pappa - jobbar, orkar inte ta hand om hunden
Linnea - för utvecklingstörd för å ta hand om en hund
Amanda - Hos linn (ÄVEN FAST DE VA HENNES HUNDDAG)
Mamma - jävla trädgårdsskit


Har varit hos Frida ikväll. Bakade negerbollar..eller menar chokladbollar. Dom blev fan asgoda! Sen såg vi wipeout och sen ballar av stål. Inte dåligt! Imorrn äre skola igen...ååh, vanlig vecka nu ju.. men sen äre påsklov!!

Ska gå ner å tvätta bort sminket åså. Sen ska jag sova!

she is the best fuck the rest



låt de alltid vara vi, livet ut! I sommar då jävlar!!







Jag vet att ni tycker jag är oerhört vacker på detta fotografi ;) HAHA

drawings


Blev så sjukt ritsugen efter att ha kollat på Kan dees blogg. Fast man kan aldrig jämföra hennes teckningar med en själv. Hon är så galet duktig! Nä, ja tror jag kmr sätta mig ner å rita ikväll. Fast först måste jag nog försöka städa mitt rum.

Imorrn vet ja int va jag ska göra, men vill hitta på något! Är öppen för förslag!

Schooool today


Jävla snöväder imorse då ja
skulle till skolan. NU RÄCKER DE MED SNÖ! Vi började inte förrän halv 2 idag, så drog in med bussen som gick 12.10. En riktig sovmorgon, men som det brukar vara så sover man aldrig länge då man väl har sovmorgon..

De enda jag gjorde idag på skolan var att skrapa bort nå färg från en stege. Såg föreställningen och sen drog ja å Ida hem. Kändes inte värt å sitta där i flera timmar då man int ens ha någe å göra.

Sitter just nu å ser denhär serien om Michael Jackson, sen ska jag sova. Hujj


eeeeeeeeegd

sekjg03ta0+ävaärkosköööejjdekgsgirnisgohärksnnksfkförsajiiiilivssmkg


bajs


Varit hemma två dagar nu från skolan.
Igår så låg jag i sängen hela dagen, var verkligen inte pigg på livet. Nu idag har jag väl fortfarande mått lite dåligt. Men de är då bättre, så imorgon ska jag på skolan. Även fast jag kanske mår skit så ska jag väl pallra mig dit..

Emma kom även förbi en sväng, vi snackade om allt möjligt. Hoppas vi kan följa med dom till Arvidsjaur till påsklovet. Fast det beror på om mami å papi har lust å fara dit, eftersom vi ska ju utomlands också. Men hatar å bara vara hemma på lov..

min kväll:
20.00 - det okända
21.00 - andra avenyn
22.00 - true blood 






 I wish everything was as before.


Första skoldagen..


Efter första skoldagen är ja helt
slut i huvudet, även fast vi bara hade eso idag. Men har blivit tvärförkyld. Snoret ba rinn å nyser hela tiden. Låter som en kråka, de är inte kul.

Uppvisning på ons och tors. haha, jaja blir kul å se hur det hela blir när det är helt klart!

ut i de fina vädret


Hade tänkt försöka fota lite idag
, känns som det var ett tag sen. Ska även försöka skicka efter ett macrofilter nån dag framöver. Lägger ut bilder från idag om jag orkar ikväll.

BTW, såg paranormal activity igår. Alltså jag vet inte vad jag ska säga om den, men man kan tro att den är hur kass som helst. För början är ganska seg innan de börjar hända något. Men den va faktiskt bra xD

Nä, nu ska jag ut till djuren innan dom svälter ihjäl, hujjs


Soliiiiiiiiiiiig dag



Gick och la mig vid 3 inatt, sen så
vaknade jag vid 6 för att hunden skull ut. Fast de var Amanda som hade henne så behövde int gå ut. Somnade om och vaknade då vid 8. Somnade om till halv 9, låg och drog mig i sängen till 9. Sen gick jag upp. Så mitt humor är verkligen dålig nu, den är ganska dålig annars också men nu äre verkligen illa.

Har inte gjort något alls idag, typ varit ute på två långa promenader med Saga. Fast det har jag inget emot, de är ju så fint väder! Kvällen ska troligtvis spenderas hos Linn och se film där med hon och min syster. Vi ska typ se paranormal activity. Jag kommer dö!

HAHHAHAHAHHA, sen måste jag bara säga att våran kisseunge är verkligen inte som andra katter! För just innan 12 igårkväll så hade jag stängt dörren mellan mitt å Amandas rum. Tydligen så passade det inte att sova i mitt rum utan hon skulle sova i Amandas rum. Ja, å va tror ni kattn gör? Hon hoppar upp på handtaget till dörren flera gånger och hänger där med all sin vikt. Tredje försöket så fick hon upp dörren.. Ja, vad ska man säga? Inget pucko till katt iallafall.


this moment


Torsdag


Gu va veckan går fort.. snart äre skola igen!
Fast fram till sommarlovet har vi ändå ganska slappt eftersom de är mycket dagar vi är lediga och sen en massa lov. Sen drar jag ju till kreta i slutet av maj! fyfan va jag taggar!!

Nu är Frejis parad så hoppas de dyker upp bebisar om en månad nudå! Har inte gjort särskillt mycket idag, varit ute me saga på en promenix i det fina vädret! NU äre verkligen våååår! bar asfalt å lite av våran gräsmatta synd! Yehooo.

Har en galen katt som springer omkring i mitt rum och hoppar och far på allt. Hon är helt crazyyy. Just nu så torterar hon sin moder som inte är så glad på att leka just nu. Fast ibland så hör man dom på kvällen springa runt som cpn i Amandas rum. Tydligen springer dom på henne, klättrar i gardiner. Ja, dom river halva rummet skulle man säga. Nämen nu ska jag se I taket lyser stjärnorna med Amanda.

Ha ett bra liv hujjs

Stan med syster å mami


Förra sommaren orkade jag inte köpa
nån skinnjacka. Men de är verkligen sjukt snyggt me skinnis! Hittade mig en asfin på Lindex av alla ställen. Köpte även en kofta, bara 49:- på Lindex också. Sen köpte jag lite hudprodukter för jävla Id sminket ha gjort min hy cp.. fyfan va sur jag är!

Ska snart se nån film hade jag tänkt och kanske röja undan i mitt rum lite grann.. har typ inga kläder rena för ja har inte orkat gå ner med tvätten i källaren.. de är asjobbigt.. :(


Shoppning


Jag vaknade kl 8, eller först så vaknade jag 6 för att hunden skull ut då.. sen somnade ja om till 8. Och vaknade då för Linnea gapade. Så mycket sovmorgon blev det. Hur som helst, ska till stan med 12 bussen. Får väl se om ja hittar något på stan.

kaoejq02rjwgkenqglksdgnlskglkla jävla skit.

id bare minerals = SUGER KUK

Jävla satans kuk jävla fitt äckel smink!!!!!!!!!!!!!!!!

Mondayyy


Berättade aldrig hur det gick på tävlingen i lördags. Men de gick faktiskt bra, för de trodde jag inte. Jag har tjockat upp mina kaniner under vintern så trodd dom skulle rulla fram. haha, nä där överdrev jag. Lite småfet är dom faktiskt.

Imorgon så blir det att fara till stallet. Kan ju tänka mig att pollarna har lite överskotts energi! Fast nu är det bara Azalea och Robijn man kan göra något med, resten är ju dräktiga..

På Torsdag ska jag in till stan med syster å mamma typ. Köpa kläder!!!!!!!!!!!!!!!! om jag nu hittar något, som ja typ aldrig gör.


Goddag

Parade Ella idag, så nu äre bara å hoppas att de blir bebisar om en månad! :)

Avslutning på hundkursen idag. Hade nå tipspromenad som vi skulle svara på frågor å sen vare fikaaa, haha. Nämen sen snackades de om allt möjligt. Vi ska även ses igen den 2:a maj och då ska vi ut i skogen och ha lite spårövningar me hundarna. Så de bli nog kul.

Funderar på dra till stallet imorgon då jag inte har varit där på ett tag! Nämen nu ska ja gå, herrå

Äntligen sportlov!


YEES! Så sjukt skönt med lov! Hela våran klass skulle gå å se musikalen, West Side Story och det var obligatoriskt. Så hade inget val att vara kvar till kvart i 7 å se den!

Hade ingen sovmorgon imorse, så tog tidiga bussen in.. Inte kul. Vi skull ha dubbelpass bild/form. För att vi hade missat en massa lektioner. Skippade engelskan och drog hem med halv 2 bussen. Ville hinna vara ute lite då de är så fint väder!

Så har grejat me kaninerna, packat ihop det mesta för imorgon. Samling på umåker kl 08 imorrn. Haha, tidigt lr vad? Men de är därför vi ska hinna allt som ska göras, sen kan de vara mkt kaniner som ska tävla också.


update från idrotten

Sitter nu och har idrott, fast vi har ba teori så de är slappt ! Hahahha, ja provade idas glassögon! helvete va bra jag såg med dom xD måste fan be mamma ordna tid till optikern!

Ida å evvis far ju ikv till stockholm... ja vem ska ja leka med nu?? emelie å lollo får stå ut me mig ;D nämen de går säkert bra!

Nu ska jag arbeta flitigt, herrå!

klippklipp



Funderar på låta mamma klippa
igenom mitt hår, för det behövs verkligen. Men ja är så jäkulst feg, för förra gången ja lät mamma klippa mitt hår så klippte hon fan bort allt hår.. å då blev ja ledsen! Nämen nu skare göras, de växer ju ut..

Engelska redovisningen är nu äntligen bortgjord! har gruvat mig hela söndagen för att redovisa. Men de gick ba bra, även fast ja int sa så mkt. Så kände jag mig duktig ;) Känns så hemskt å prata just engelska i våran klass då typ alla är asbra på de, dom sitt ju å snacka engelska med varann då det INTE är eng lektion! då är man fan duktig!

Förresten, va ju på utställning i helgen. For kl 08 från farmor och sen har jag varit borta hela dagen fram till 21.30 ungefär.. Domaren va nå så jäkulst snål me poängen! Var jättefå hästar som fick bra poäng. Diesel fick 36p och Dino fick bara 33 ynka poäng!!? gu va vi blev förvånade när han fick det, för en annan domare tidigare sa att han kunde bli något bra och att hon skulle behålla honom. Näe, förstår inte. Sen gamm Felica fick 40p, så guld till henne. Kul!

Herrååå

RSS 2.0