Update från kreta

Nu ar jag pa kreta! Ja, som ni ser sa ar det lite cp med tangenterna. Men ja hoppas ni kan lasa anda. Det ar iallafall asvarmt har! typ 28 grader i skuggan!

De roliga ar att medan jag har varit pa kreta sa har min VASKA varit pa mallorca! hahahahha, fast ja har fatt den nu! Nu ska jag fortsatta och sola å bada. Tydligen så gick det att gora å !

Emma ar ett litet mongo och likaså hennes broder alexander!

HEJDÅ ALLA GLADA BARN!

HEJDÅ SVERIGE!


Har känslan av att jag har glömt
och packat ner nått. Aja, det lär ju märkas då jag kommer fram. Hur som helst, far hemifrån vid halv 8. Sen flyget går väl runt 10 tror jag. Va på Ica igår med mamma å Amanda. Köpte tidningar så vi ska hålla oss sysselsatta. Amanda har även laddat över filmer på sin mobil, så vi lär ju se på dom också! Flygresan kommer typ ta ca 3-4 timmar, så det är int så farligt!

Nämen nu ska jag börja göra mig iordning för att fara! Ni får hare så trevligt här hemma..!

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ


IMORGON ÄRE FREDAG!


Ja taggar nå så jäkulst! IMORRN far viiii!!
Åh. ska bli så jäkla skönt. Kommer typ vara runt 25-30 grader där under hela veckan! Har packat det mesta nu, är typ bara sminket som inte är nerpackat!

Har en hel del att göra klart imorgon innan vi börjar formen! Lär inte hinna göra allt! Men om ja får bortgjort något så äre ju bra..
- Drogteckning (antingen göra en liten serie om droger lr skriva en text på svenskan)
- Svenska bokreccesion
- Sagan sv
- Digibilds skit
- K-ung teckningen

Nu ska jag städa undan i
mitt rum lite, sen ska jag sova. Sovmorgon imorgon, sköööönt de iaf!


Ja, äre ovanligt lr?


..... ja, då när man kommer till skolan och har stressat som ett as för att hinna med bussen..så har vi ingen bild! ååååh. jävligt irriterande. Men nu hinner jag göra lite på min k-ung teckning!

Aja, nu ska ja rita!

Regnet ba öser ner


Ja är riktigt lycklig som snart drar utomlands, har hört att de ska va skitväder hela helgen också! Så ni får hare så trevligt i regnet allihopa medan jag njuter av värmen på kreta! Haha.

Nämen ja försöker just nu att få ihop min moviemaker film till digibilden som ska vara klar på torsdag. Sen ha vi även nån annan skitsak som ska va klar också tror jag. Jag å Idis ska göra klart svenska sagan som vi int har tagit oss an att göra klart. Har lite fina bilder att rita.. haha. Känns som jag har 1000 saker att göra i veckan. Kommer fan inte hinna. Sen ha vi jävla engelskan, den kan ju dra åt helvete. Eller rättare sagt lärarn kan göra de!

Näe, nu ska jag forstätta med digibildskiten!


Helgen


Jag är helt slut efter helgens bravader
, inget kommer seriöst kunna väcka mig inatt. Är så galet trött.

Fredag: Drog till Teds stuga med ett härligt gäng! Hade astrevligt,ja.. tills jag däckade..

Lördag: Åkte bil in till stan med Frida, Ted, Ekke och Jennifer till stan. Var på bölesholmarna, med gänget som var med i Teds stuga. Aja, där satt vi å drack lite. Begav oss efter ett tag in till stan igen. Ja.. nu vet jag att man INTE ska röka två cigg på raken, helst då man ba feströk som ja! Har blivit varnad för de förut. Men ja.. de var inte stabilt..

Träffade på Emma och Nicke som ja hänge med ett tag. Träffade på nå folk dom hade varit och festat hos så vi stod å snacka med dom. Ekke behövde mer öl så då gick vi till nån mack vid ersboda. En riktig promenad blev det, inget å leka med! Sen gick vi hem till Nicke och åt pizza. Tror vi gick å la oss vid halv 6 ungefär!

Det var helgen i en kortare version. Sitter nu och väntar på mat. Amanda ska tydligen laga mat.. pannkakor. Ja, de ska bli spännande å smaka dom. Haha. Nämen dom bli säkert goda. Ska nog även försöka börja packa lite tills fredag! DÅ FAR VI JU TILL KREEETA! ÅÅH, TAGGAA!


jag är den nya filmstjärnan

http://starwars.jibjab.com/view/ibPFUle5R5cQo38C

En söt liten film där jag är med ;) ja tyck ni ska kika! haha

Yey


Man håll ju på dö på skolan!
Hur varmt som helst. För en gångs skull vare trevligt å va i E-huset, som annars brukar vara riktigt kallt å jävligt! Vi had nå friluftsliv ute i skogen... haha, vi skull hämta massa saker å få poäng för de. Nördigt, jag vet. Mitt team vann! Fast klart vi vann.. jag är ju med!

Nu är helgen planerad iaf. Drar till Teds stuga på lördag under dagen nån gång med bla Emma å Nicke och en massa fler folk. Hoppas de blir trevligt!


...trevlig morgonpromenad


..Ja, nu ska ja berätta en jävligt pinsam
sak som hände imorse.. Såhär var det: Gick ut med Saga lite snabbt åså had hon bajsa så jag skulle plocka upp det. Just när jag had börjat knyta påsen dyker det upp en människa som styr små barncyklar.. Och det tycke givetvis saga var jävligt hemskt.. så vad gör hon? JO, hon springer som ett jävla as och jag flyger utta helvete, så släpas 1-2 meter efter henne. Som tur vad det på gräs. men har ett rejält skrubbsår! Ja kan ju lova att jag va riktigt förbannad på hon! Dom som såg dedär måste ha varit jävligt roade.. de hade jag varit om ja sett nån släpas efter en hund..! Haha, fast lite småroligt var det ändå när man tänker på det nu..

Spenderade resten av dagen i stan med Emma, fast utan pengar. Vi gick ba runt å nörda. Eller Emma skull köpa sig nå shorts. Men de blev inget. Sen va de nå 94-93or (gissar jag på) som gick efter oss å sa "blondie" till Emma, dom riktigt förföljde oss. Där har vi en nackdel med att vara blond: Man sticker verkligen ut i mängden! Haha. Har nu nyss kommit hem från en promenix med Saga och jag överlevde..

Helvetet va varmt


Alltså guuuu vad varmt de har varit i umeå!
helt sjukt. Man höll ju på svettas ihjäl! Värmen är verkligen inte att leka med, men hellre varmt än kallvädre! För en gång skull kunde man faktiskt vara ute i linne i Hörne, går seriöst inte ofta för de blåser fan kallt hela tiden!

Jag å Amanda for på tre kronor å tjocka oss pizza, å där vare som en bastu. Sjukt kvavt! Vi åt upp pizzan snabbt sen drog vi hem igen. Ja brukar alltid sitta typ 1-2 timmar efter ja har ätit med kompis annars, så väldigt ovanligt att vi int satt kvar! haha.


Goddagens små vänner!


Nu sitt jag på skolan å vi har svenska! Fast svenskan är jäkulst slapp ändå.. Men de är ba bra! Evvis är lite mobbad för hon har ingen dator, hahaha. Nu snart ska vi lyssna på Idis tal! haha, de kommer säkert vara asmobbat.. nää, ja skojja ba! De är säkert ett fint tal om godis! haha!


Saga - redigerad


Dagen efter


Det blev faktiskt en väldigt lyckad kväll igår! Det var inprincip ingen som hade nån dricka, eller jo. Men de räckte inte länge och ingen blev direkt onykter. Men trevligt vare iallafall!! :)  Vi va först här hos mig å drack, sen så skulle mina föräldrar hem tidigt, så då gick vi till Emma istället och satt på deras altan. Sen vare så sjukt varmt igårkväll. Man frös seriöst ingenting! Så himla sköööööönt!

Idag vettefan va jag ska göra. Lär ju bara tare lungt antar jag. Ja blev tvärsugen på pizza! Ska höra med mami om ja å amanda får gå på tre kronor å fetta sen till middag! ;D



Sköntttt



Alltså nu är verkligen sommaren här! samma väder som igår, typ varmare tror jag?

Ha varit ute hela dagen. Ska nu fixa mig sen drar jag till Emma på "grekisk afton". Ja, fråga mig inte.. de är våra föräldrar som ha kommit på att vi ska ha det. Sen drar vi till mig..!

Har inte hunnit lägga in nå bilder sen vi fick windows 7, så ni får stå ut med kändisbilder tills ja fotat lite, å orkat lägga in dom på datorn. Men ja har faktiskt fotat både igår och i förrigår. Men att lägga in dom på datorn är rätt jobbigt..


Två flickor på min moppe kl 2 på natten

Lånade nyss ut min moppe till Amanda och Frida... Ja, jag undrar om den kommer hem hel?


26 grader är inget å leka med


Fyfan va härligt väder de har varit idag!
De var 26 grader på våran bro.. de är inte dåligt! Så ja har solat hela dagen, jäkulst skööööönt. Bara 14 dagar kvar tills jag far nu!! det är fan galet!

Va med Emma igår, vi hade brist på något å göra, så vi gick runt i Hörne å snacka, haha åså började de spöregna. Satan va blöt vi var när vi kom till hem till Emma sen.. haha.

Ska nog ba tare lungt ikväll. Kanske dags å ta å röja undan i mitt rum! De ser int fint ut, sen ha ja typ inga rena kläder heller för allt ligg på golve! Nu hoppas jag bara morgondagen blir som planerat!


Amanda gästbloggar

Heeej balls!
Nu gästbloggar jag här på marias lilla blogg med sina 10 dagliga besökare, hello!
Nu ska jag ha skojj i reget och galoppera på aggresiva hästar medas maria ska sitta inne i värmen och cutta sig. Men livet är inte lätt inte, hejdå balls!!




// mongot i solstolen längre bort som får ett anfall..
www.mamandaa.blogg.se


Blomma


Handikappad?


Alltså guu vad de är jobbigt utan
datorn! Fast som tur är så får vi ju tillbaka den imorgon! Sitter vid stor datorn här hemma nu.. känns bara wierd.. haha.

Var hemma redan vid 10 idag, for ba in för å lämna datorn. Lite onödigt men, måste man så måste man. Resten av dagen ha jag inte gjort så mkt vettigt, sett tv typ. Haha, men va faktiskt ut me Saga en längre sväng också.

Amanda skulle även köra min moppe.. De gick väl faktiskt förvånadsvärt bra haha. Fast jag kände mig lite rädd haha, för amanda har fan ingen koll på nått. Men ja, jag dog inte. Tkr om å köra moppe, fast jag tycker att min borde gå fortare. Den är ju en skam för hörnefors.. haha. Men jag är inte lika förtjust å sitta där bak. Man litar mer på sig själv.

Sen måste jag säga nått posetivt med våran stordator är att mina bilder blir så jäkulst mkt snyggare här!!!! de är fan sjukt!

Cp sladd


Tänkte ladda över lite låtar
på telefonen.. åså äre nå fel me sladden.. går inte att ansluta till kameran, står att det är nått fel och att enheten inte hittas. Lova ja har råka pajja den då ja i ett tappert försök försökte få sterion att spela upp låtar från mobilen (de har faktiskt gått förrut), men tydligen inte nu.. Åhh. nu är jag sur

Har faktiskt skickat in lite sena uppgifter ikväll, till digibilden! Duktigt, jag vet! Nu ska jag sova.. känns jobbigt å ens fara till skolan imorgon då vi ba ska lämna in datorerna å fylla i nån enkät..

Nu ska jag sleepa! Godnatt


ge mig sommarjobb?


Har inte fått jobb på varken kyrkan i hörne eller
på sjukhuset i stan. Å ja hoppades verkligen på kyrkan, då de är riktigt bra betalt.. Men näe, så blev de inte. Så ska fråga på ica imorgon, å konsum sen ska ja å Emma höra med om de finns något på norrbyskär. Helst vill ja ha i hörne, jobbigt om de ska va långt bort..

För har jag inte nått sommarjobb i sommar så är jag verkligen körd. Är fan mkt ja ska göra i sommar.. Så, ja.. Ja hoppas!!


Sommar 2010
- bjurholmsdagarna me frida å lovisaa
- åsele me Idiiis
- trästock(?)
- stockholm me åsa (om ja har pengar)
- tatuera mig
- fylla 18
- å en massa fler trevligheter hoppas jag.. :D


gårdagen



Va med Frida igår. Först
såg vi Dear John, som ja faktiskt hade höga förväntningar på.. men den var inte speciellt bra. Så de sög. Sen satt vi å såg på sagan om ringen paradier, alltså vi höll på dö. Dom äger, seriöst. Haha.

Idag ha jag varit i stallet, packat hö å gett pållarna mat. Gick ba fint. Ska dit imorgon också, fast då behöv vi ba fara dit på kvällen. Fotade kaninungarna lite sen när ja kom hem. Har redan två köpare troligast! De känns bra :)

Nu ska jag nog röja undan i mitt rum, de är inte vackert! Sen få ja se va jag gör, hujjs


hahahahhaahahaha




Samhälls


Nu ha jag samhälls, å ja jobbar fan bra! känner mig duktig! Snart ha vi digibild å jag har såklart inte gjort klart uppgiften i moviemaker.. aja, måste ha nån fin bortförklaring som ja int har använt..

Näe, nu ska ja fortsätta jobbaaaaaaaaaaa! Hujj

SÖNDAAG



Värsta mongovädret de va idag.. först va
de jättesoligt, sen börja de regna.. sen hagla, regna, sol.. åså höll de på så ett bra tag tills de ba blev mulet. Har ba varit ute å fixat hos kaninerna, sett på tv och suttit vid datorn. Inte gjort mkt vettigt alls alltså. Kaninbebisarna är 3 veckor idag!! 

For efter maten till Frida å såg wipe out och ballar av stål, som vanligt haha. Eller vi såg knappt på tvn, vi snackade en massa. Å vi funderar på supa nästa helg, men vi vet int vars vi ska hålla till.. Men nånstans lär vi ju kunna drick.

Sen ha vi ett svenska tal som ska redovisas imorgon, å ja har inte ens skrivit något. Å jag tänker int redovisa nå jäkla tal heller. Så ja drar en sovmorgon imorrn faktiskt! 

Nu ska jag sleeepa! Godnatt 


Lördag


Har verkligen inte gjort ett
piss idag. Ba varit hemma å tagit de lungt å grejat på ute hos kaninerna. Sen va ja ensam hemma nu under typ hela kvällen. Så jäkulst skönt.

Nu äre faktiskt bara 27 dagar kvar till jag far till Greklaaaaaaaaaaaaaand! Fyfan va jag taggar. Ska bli så himla skönt å slippa kall sverige! Å ba få åka bort ett tag!! Näe, nu funderar jag på att sova.

valborg


Jag orkar seriöst inte berätta om valborg, finns inget vettigt å säga om den kvällen. Ja kan säga att denna valborg blev då inte som jag tänkt mig. Men så det kan gå

Tre trevliga samtal fick jag den kvällen, å dom samtalen kan jag säga gjorde min kväll.

Nu ska jag ut med Saga strax, sen ska jag fixa lite hos kaninerna. Ikväll vet ja int vad som händer. Men det lutar mot en lugn kväll.


RSS 2.0