Fick tiden att gå lite grann


Tog ca 2h att göra i Photoshop, dock var jag inte så nogrann i slutet. Vilket syns på skuggningarna å det.


mandiiiiiie


Sliten efter helgens bravader


Ja, på fredagen så var
jag på förfest hos nå tjejer som Lovisa kände, trevligt! Sen så begav vi oss till krogen, fiiiive! Träffade en massa trevligt folk där, MEN ASKUL hade jag, vilket märks i min kropp. Är helt slut. Ha så jäkla mkt träningsvärk efter allt dansande på fredan å hes va ja som fan på lördamorgon.. Blåmärke på foten ha ja å!

Dagen efter vid 6 for jag till skelleftå på kaninuställning, va helt efterbliven efter att ha bara sovit knappt 3 timmar. Kändes som ja fortfarande va full när ja halvsov stundvis då de int hände så mkt.. Var där hela dagen och kom hem vid 7 på kvällen.

NU: Ska jag packa för att fara till Lassie vid 7 bussen, så de bli mys!

With Every Great Love Comes A Great Story


Har engelska nu, fast vi slutar typ snart. Sen ha vi lunch. Jag ha varit duktig idag faktiskt, tog tidiga bussen imorse och for å jobba med min mask som ja int va färdig med. Men nu är den helt klar! Så de är bra.

Idag kmr min bebis hem! Saknat honom! Har fan int träffa han på typ en vecka nu. Helt sjukt. Så ska hem till han efter skolan! Sen äre en speciell dag idag, för min bästa vän Lovisaaaa Mårentsson! För hon fyller år idag! Så imorgon blir det krogen!



Sista lektionen..

Försov mig imorse, men de var int mitt fel! Pappa brukar alltid väcka mig! Men då skiter han i mig, det är väldigt snällt.. Aja, tog mig till skolan sen iaf med 9.20 bussen. Så lite sovmorgon va int fel!

Har sista lektionen nu! Skönt. Typ ba lyssna på redovisningar så de är slappt! Under våran aslånga håltimme så har jag kunnit göra klart min k-ung bild, som skulle vara klar förra året. Sen ha jag även skickat in nå engelska mojs. Så jag har varit riktigt duktig.

Vill fan ba ha lov, är så jävla less.


Helgen kommer jag tillbringa i..


Åh, saknar Kreta asmkt! VÄRMEN. Hatar äckelsverige.. Längtar tills i juni då vi ska fara igen!!

Balsjö, hos min kära vän Lovisa. Vi ska bara ta en lugn helg hemma hos henne, å tagga inför nästa då det blir röj. Innan vi far hem till henne så ska vi käka tacos hos Lassie, så det blir mys! Den lyxungen ska till stockholm i helgen...

Så uppdateringen kmr nog vara ganska dålig, haha. Men ni får stå ut! ;) Men nu ska jag packa färdigt, ska till Lassie ikväll. Ha de bra! Finns på telefonen, kmr ha pengar på den imorgon iaf!

Älskar mitt liv just nu.......

Mitt liv suger balle. Kul att min kamera håller på att packa ihop........... den är fan inte värd att leva. Gå å dö. Ska fan skrota han nu. Kan inte nån snäll person ge mig typ 6-8000 så jag kan köpa mig en ny?


Sova snart kanske?


Just precis duschat, var
hemma idag från skolan. Hade ont i huvudet och var allmänt depp. Behövde mig en ledig dag från skolan, allt och alla. Hann göra en hel del saker, dock inte sånt som jag borde göra, tillexempel skolarbete som skulle vara inlämnat för ett tag sen..

Imorgon har jag egentligen sovmorgon, men måste åka tidiga bussen för måste jobba med min mask som ska redovisas på fredan. Å den är långt ifrån klar..


TÄVLING



Jag är med och tävlar om ett presentkort på HM för 2000 kr att shoppa för hos DennisM! Anmäl dig här! :)


Hos lassies placeee


For till stan med 07.15 bussen,
och lassie kom och hämta mig på busstationen sen. Va tänkt att ja skulle va hos han bara ett tag och sedan traska till skolan. Men hade ont i huvudet redan på morgonen, har haft det inprincip hela dagen. Ha fan varit värst nu under kvällen..

Ja, jag har som sagt varit hos Lassie, vi ha sett en massa andra avenyn avsnitt och sett film. Sen åt vi middag från Max. Fan va gott!! Men nu ska jag hemåt strax. Lär ju int komma till skolan imorgon om ja fortfarande ha ont i huvude..


Vill shoppaa


Lånad bild från Jennyyyyy, här va vi int gamla! ;D

Är lite uttråkad. Bebisen sitter och nördar WOW medan jag sitt vid min dator, kikar runt på en massa kläder å smycken. Åh, vill fan ha allt. Sen kmr ja inte kunna köpa något för nästa studiebidrag, då allt kommer att gå till julklappar inprincip.

Måste köpa mig en kavaj också. En svart, har redan en grå. Men den går liksom inte att matcha till så himla mycket. Så jag vill ha en svart. Kavajer är fan gaaalet snygga. Aja, jag får väl hoppas tomten kommer med pengar till mig..

Ska strax åka med bussen hem till hörne nu!

Fars dag


Kom hem vid 2 från Lassie,
skönt å va hemma faktiskt. Tydligen ska vi fara och käka hos farmor och farfar, eftersom det är farsdag. Men det blir nog gott, för dom ha alltid god mat!

Helgen har varit realativ lugn, men ha haft kul! Fredagen va jag som sagt och bowlade med Lassie, Patrik och patriks ragg Malin. Bara trevligt. JAG ÄGDE! Sen på lördan så for vi hem till Lassies föräldrar och käkade, helvete så mätt ja blev. Men det gick bara bra, hans föräldrar var astrevliga så.

Är galet partysugen!! Men har festat galet mycket nu på slutet fakitskt. Har haft uppehåll i typ 2-3 veckor nu! Blir galet dyrt å festa varje helg, sen äre int bra heller. Men den 26e smäller det! FÖR DÅ ÄR MIN KÄRA VÄN LOVISA 18 ÅR!!! ÄNTLIGEN SÄGER JAG!! DÅ SKA VI FESTA!!


Utvecklinssamtal


Har nyss varit på utvecklingssamtal, utan mamma. Haha, nämen hon hade inte tid att fara in så fick fara själv. De är rätt skönt ändå. Hur som helst så gick väl de bra, dock lite uppgifter som ja int lämnat in. Men de fixa jag!

Sitter hos bebisen nu, vi ska väl försöka göra nån lunch tro jag. Jag är iaf ashungrig. Sen ska vi nog se film, Titanic blir det nog. Ikväll så äre planerat bowling, det ska nog bli kul. Äger ju på bowla så ;)

Dancing Queen


Har varit å hälsat på min
kusin som nyligen fått en bebis. ÅH, så galet söt han va! Fyfan, dog typ. Så var där ett tag med familjen och nu sitter jag här. Ovanligt? Näe.

Håller på att ladda hem lite svenska "tonårsfilmer", haha. Bland annat, Hip hip hora, Fjorton suger, Säg att du älskar mig, Ciao Bella. Jag ha blivit värsta svenskfilm fan! haha, nämen ja tkr dom är asbra!

This is my choice.


Har nyss sett klart Eclipse, den är så galet bra!

Tvingade mig själv ut tidigare under dagen, även fast ja har magont. Men hur som helst, motionerade kaninerna. Sen gick jag en sväng med Saga, tog även med mig en kameran. Blev lite bilder, dock int så många som ja velat då de blev moln asfort..

Så himla skönt att vi är lediga idag, men imorrn äre skola. Åh, orkar seriöst inte skolan. Blir bara deprimerad då ja tänker på de. Aja, men nått plus i kanten för imorgon är att jag ha sovmorgon! Sen kommer bebis hit efter jobbet och käkar här och sedan drar vi till Umeå och sover där. DÅ får jag extra sovmorgon, å de klagar ja inte på! OCH jag ska inte försova mig imorgon...!

Min finaste älskade Medea.

 

Denna fina ponny som var speciell för mig på alla sätt och vis har nu somnat in.. Tydligen efter många fång anfall så fick dom lov att ta bort henne. Vet dock inte riktigt när dom tog bort henne, men bättre sent än aldrig att skriva om henne.

Red henne nästan varje lektion då jag red lektioner på Sörgården, till en viss del för att jag var väldigt osäker på ridningen då och jag kände mig så himla trygg på henne. Kände även henne sen några år tidigare, då jag hade henne på ett ridläger. Hur som helst.. När lektionerna var slut för året, så hyrde hon ut hästar och mamma hade lovat mig att få pröva ha häst under ett halvår. Valet var ju självklart, Medea.

Hade henne ett halvår i Ängersjö. Det kändes verkligen som att jag hade en egen häst, då jag var hos henne varje dag. Dock blev det väldigt stressigt och hann inte med skolan. Men hon var viktigare än skolan. Efter hyrtiden så fick vi tillfrågan att köpa henne. Men då tyckte mamma att jag skulle växa ur henne så fort, samma sak med Amanda. Sen va hon väldigt speciell, ingen häst att lita på. Så hon såldes vidare till nån annan, tydligen har hon varit lite varstans i Sverige..

Nu efteråt så ångrar jag verkligen att vi inte köpte henne. Jag har lärt mig mycket på dehär hästen. Inte på att rida utan att alla hästar och djur är olika och har olika personligheter och att man måste acceptrea det. Och denna dam var otroligt speciell. Det var väldigt få som gillade henne för den hon var.

Hon var aldrig speciellt omtyckt på sörgården heller då hon var rätt sur och bråkig, sen har hon inte haft ett tufft hos sina ägare innan hon kom till sörgården. Men när jag hade henne var hon inprincip en helt annan häst, hon var inte den sura märren längre, hon var en helt vanlig ponny. Alltid spetsiga öron och tyckte det var så kul att få komma ut och ridas i skog och mark.

Vila i frid Medea, för är och förblir speciell i mitt hjärta.


This Is What I Miss


Jag saknar det. Jag vill ha en häst.

Ska snart iväg igen


Bild från Gotland 2008, saknar!

Väntar på att klockan ska bli kvart över 3 så jag få fara till stan, ha faktiskt inte träffat Lassiiiie på typ nästan en vecka. Så det blir mys å träffa honom. :)

Har även hunnit med att städa åt kaninerna på morgonen, vilket behövdes. Och har städat mitt rum också! Så nu är det fint.. eller, ja. Det går att va här inne iaf. För imorgon kommer Lovisa och Lasse att sova hos mig, kan ju va en fördel om mitt rum ser lite städat ut då. Haha.


Frozen


Vilhelmina!

Idag åker jag hem från villis! Ha haft askul här, men ska bli skönt å komma hem också.

Min buss går typ vid halv 5, kommer bli ett par timmars bussresa.. har inget att roa mig med, för tog int med mig datorn hit, sen ha även mitt headset pajja helt. Så blir väl att sova hela bussresan, för de är jag bra på.. lr hur Ida? ;)


RSS 2.0