Väntar på ett fyllo


Sitter och lyssnar på musik.
Egentligen borde jag ta tag och städa mitt rum, de ser förjävligt ut. Väntar även på att min kära kusin som kmr va en aning full ska komma hit. Han ville tydligen ha mat. Haha.

Hästutställning imorgon i Sikeå. Blir nog kul. Fast låååång dag. Far direkt till Lasse efter jag varit där.


Tävling

Är med och tävlar om ett presentkort här ;)


puss

18/9 - 2010 ♥

11.03 ONSDAG


Sovmorgon imorse, skönt.
Tog 9.20 bussen, kom lite sent. Men vi ska ba skriva nå repotage, så det är lurre. Har körskola efter skolan, kmr måsta vänta aslänge innan det börjar och väl där ska jag sitta i 2 h och ha teori.. Kmr int va hemma förrän vid 9 ikväll..

Nu äre typ lunch! BYE
Skolfoto - likadan rubrik som snorkråkan Ida

Som vanligt så försov jag mig imorse, men ja hann faktiskt till bussen. Men jag hann då inte ta med mig nå kläder som ja skulle ha skolfotot.. Så det är bajs. Men vi slutar efter skolfotot, alltjaså just efter 1 ungefär. NICE!

Ikväll MÅSTE jag städa mitt rum. Har typ inga rena kläder heller typ, allt ligger på golvet..P.S Ida ha varit dum mot mig hela dagen, så NEJ jag älskar inte dig Ida. SKYLL DIG SJÄLV BAJSKORV!

HEHE

.........HEJSAN

Värt


Åt middag och såg film med
Lars, Lovisa och Patrik igår. Astrevligt! Såg paranormal activity... fyfan, de var ett nytt slut som ja int sett! Fyfan, alla blev fan rädd..

Ikväll = krogen med Emma och Ragge, sen massa pojkar som han drar med sig. Ja hoppas det blir en lyckad kväll. Vi ses i dimman!

Datorjävel

Jahapp, då är datorn inlämnad igen. Så jävla kassa datorer alltså, dom gå fan sönder hela tiden lr få virus. Så nu imorgon hoppas jag att jag har en frisk dator, iaf för ett tag..

Tog "ledigt" idag, orkade inte skolan. Kom hem 20 över 9 igårkväll.. Hade varit på körskolan å fick sitta å vänta i 2 timmar på bussen. Inte kul. Sen hade ja inga pengar heller så ja kunde köpa nå, höll på hungra ihjäl! Träffade Johanna på busstationen så snackade med henne ett tag, framförallt om hästar. När man väl börjar ta upp det och tänker på de, så fattar man verkligen hur mycket man saknar att vara i stallet, alla ridturer..

Nu ska jag väl börja röra mig utåt. Bye

Måndag igen


Jahapp. Då var man tillbaka i skolan.
Fast vi har ganska chill dag ändå. Så det är lungt. Slutar 14.10 typ. Sköönt. Just nu har jag Bild. Vi ha nån akvarelluppgift.. Inte särskillt kul. Akvarell är fan asdrygt å måla.Usch.

Forslunda 2010

KASPER FICK PINNE! Happyyyy! :)

Här kommer lite bilder från tävlingen.. Tråkigt nog får jag aldrig några bilder på mina kaniner när dom hoppar, måste anlita nån personlig fotograf som fotar mina kaniner! haha ;)
Amadegon


Hissjö's Thunder Flight "Moa"


Butter


Hissjö's Take Me Home "Turbo"


Mysak


Nasse


Ninjo


Förändring...?!

Åh jag är galet sugen på göra nått me mitt hår.... typ på färga rödbrunt..... men ja är jätterädd att jag ska ångra mig!!!!

För jag är så less på färga hela tiden. Trivs asbra med mörkbrunt, men de är drygt å färga hela tiden då det direkt blir rött.. Då jag har ärvt röda pigment av farmor.. TACK farmor.. Men ja, jag vet inte... åh bajs.

VA TYCK NI!?

Så det kan gå Ja, då har man varit med om en bussolycka.. Några som klagade över ont i nacken, eller ja.. det stod det i artikeln men ingen dog iallafall. Efter ca 40 min så kom de en annan buss, som vi gick åka till Umeå med.

Gick med Ida på stan, och även Evvis ett tag också! Har handlat en hel del idag faktiskt. Mycket nöjd!

- 2 Bhar + trosa
- tröja
- örhängen
- parfym
- tops, bomullsrondeller
- nessesär

Fredag imorgon, ska bli galet skönt med helg!!!

Lektion men ingen lärare

Jag å Ida tog 9.20 bussen, men den var sen. Så vi kom lite sent till lektionen, men då när vi gick över bron till midgård så mötte vi lärarn som cykla i full kareta.. och skrek till oss att vi såg film.. Han är ganska störd som lämnar oss ensamma, ingen ser ju på filmen? eller jo, kanske vissa. Eller så äre ba ja som int ser på filmen, haha.

Körskolan sen troligtvis, om man nu inte måste anmäla sig.. Annars far ja hem. haha.

RSS 2.0