Miley Cyrus - Stay

Well it’s good to hear your voice
I hope you’re doing fine
And if you ever wonder
I’m lonely here tonight
Lost here in this moment
Time keeps slipping by
If I could have just one wish
I’d have you by my side

Oooohh I miss you
Oooohh I need you
And I love you more than I did before
And if today I don’t see your face
Nothing’s changed, no one can take your place
It gets harder everyday
Say you love me more than you did before
And I’m sorry it’s this way
But I’m coming home, I’ll be coming home
And if you ask me I will stay, I will stay

Well I tried to live without you
But tears fall from my eyes
I’m alone and I feel empty
I’m torn apart inside

I look up at the starts
Hoping you are doing the same
And somehow I feel closer
And I can hear you say


It hurts for me to

Jag har klantat till det så himla mycket och jag ångrar det jag gjort med varenda liten nerv i min kropp. Men jag kan inte få det ogjort och du är värd nån så mkt bättre än mig. Kanske låter konstigt efter allt som har hänt, men jag älskar dig.

Nu ska jag lägga mig i sängen och vänta på bättre tider, hejdå.


Körlektioneeeeer


Lyckats boka 3 körlektioner i mitten av maj. Känns bra att ja äntligen ha tagit tag i de. Dock så ser de istället lite dåligt ut på jobbfronten just nu. Men ja, har sommarjobb där iaf. Men dom ha gott om personal nu då Wasa har lagt ner..

Men hann träffa denhär tjejen på stan några timmar bara trevligt!


I might hug


SHOES

   

ÅÅÅH SÅ CPFINA SKOR! Dock så går båda på 800 spänn! Men en vacker dag ska jag vara ägare till dessa skor!

Näe, nu ska jag bege mig ut till mina bebisar ett tag!

FIN JACKAAHar beställt efter denhär skinnjackan! Gick på nästan 900 spänn, men fett värt! ♥

Dagen efter


Man mår som man förtjänar, fyfan. Galet bakis! Typ int gjort ett piss nu idag, ha bara legat framför tvn. Lite ångest. MEN de får man göra när man är riktigt bakis. Men roligt hade ja igår iallafall!!
-


Forever and Always

Älskar inte mitt liv just nu, tappar hår som ett jävla as. Och jag vet själv anledningen, av allt stressande och skit. Och nu får jag betala för de genom att tappa de. Och nu menar jag inte några hårstrån från kmr när man bara drar genom håret. NU menar jag riktiga jävla tussar! Har till å med blivit kal uppe på skallen på ett ställe, sen så är de jätteglest me hår. Jag har tjockt hår annars, men de känns och ser skillnad att de ha blivit betydligt mindre hår. Underbart. Eller inte.

Men ha börjat käka sånna här tabletter för att håret och naglarna ska bli starkare och växa fortare. Och även bytt shampoo. Så nu äre ba å hålla tummarna för att de ska hjälpa.

Just nu vill bara fara ifrån Sverige, vill att de ska bli slutet av maj nu!! Hatar verkligen att de verkligen aldrig är riktigt varmt här och med all denna skit och att jag inte vet vad jag vill med någonting just nu, så vill ja bara bort härifrån till ett annat land där jag inte behöver tänka på allt, utan bara ha kul.

Men nu till veckan ska jag ordna upp körlektioner och snacka om hur jag ska jobba framöver. Så de blir väl bra antar jag.


I wish that I never had met youEverything had been so much easier..
When I Look At You

 

Var den nån som sa godis?


Drog in en sväng till stan med min syster imorse, hon ville ha sällskap så följde med. Och skulle även fixa mitt bankkort, men jag lyckades även fynda en tröja för 50 kr på Only och köpte hårinpackning. Folk måste tro att ja å min syrra är helt invalid. Då skrattanfallen oftast utbryter då dom inte ska!

Jag och Jenny har även lyxat till de med godis ikväll, va asbilligt på ica! Så vi slog till. For till mig sen och såg lite film och snackade om allt mellan himmel och jord. På fredag så ska jag å Jenny till Sundsvall och gör Ikea osäkert.


Stallet med Jennsan
Följde med till stallet och fotade Jenny och Sillen och var även ansvarig för Hera medan Jenny skull rida. Men de gick ba bra. Haha.

Ha int hunnit med så mycket annat idag faktiskt. En bra sak är att jag har troligtvis köpare till alla kaniner, så de känns kanon! Nu ska ja ba tare lungt och se film.


Fullspäckad helg


Lånar denhär bilden jennnyyy, som du ser

Fredagen tillbringades hos Natalie med hon och Jenny. Galet trevligt! Åt tacos, såg film, snackade, lyssnade på musik och såg en film som ja int minns va den hette! Men trevligt va de iallafall!

Har jobbat både lördag och söndag, som första riktiga jobbdagarna då jag får städa rum helt själv. Å de kan ja säga är gaaaaaaaalet stressigt. Men, tjänade iaf ihop lite grann under helgen så de känns bra. Träffa på en kändis som bodde på hotelle!! Fett cooolt, städa hans rum också! haha, nämen alla som ha sett mannen under trappan! killen som är huvudpersonen, han träffa ja!!

Ska bara fixa håret nu och sen beger jag mig till tre kronor å käkar med Jennsan!

Gaddad och glad


Här har vi då min nya tatuering! Är galet nöjd, älskar texten. Både hur den ser ut och budskapet. Dock så hade jag en hel del förslag och velade rätt mkt på vad jag skulle göra. Men visste hela tiden att jag ville ha nån sorts av "pepp" tatuering. Som jag kan kolla på och peppa mig då jag känner mig nere. Och ja, som det står "I don't fear your judgment, Because I already know who I am" och jag översätter den lite enkelt. Jag är inte rädd för din åsikt, för jag vet redan vem jag är. För mig är de att jag inte ska ta åt mig av vad folk säger, har väldigt lätt för att ta åt mig av saker och utan att jag vet redan själv vem jag är och att ingen annan kan komma och säga hur jag är, för som sagt de vet bara jag själv. Man brukar säga att man inte ska döma personen förrän man lärt känna den.


Min första tatuering. Den visste jag långt innan vad jag ville ha och var verkligen inget som jag kom på över en dag. Har velat tatuera mig sedan jag såg mammas tatuering. Och har älskat filmen titanic från och med då jag såg den första gången. Här är själva stycket som Jack säger under middagen som jag verkligen älskar. Så den här texten är mest betydelsefull för mig, den påminner om att jag ska njuta och ta vara på det.

Jack: Well, yes, ma’am, I do… I mean, I got everything I need right here with me. I got air in my lungs, a few blank sheets of paper. I mean, I love waking up in the morning not knowing what’s gonna happen or, who I’m gonna meet, where I’m gonna wind up. Just the other night I was sleeping under a bridge and now here I am on the grandest ship in the world having champagne with you fine people. I figure life’s a gift and I don’t intend on wasting it. You don’t know what hand you’re gonna get dealt next. You learn to take life as it comes at you… to make each day count.

Tror jag inte behöver förklara mer, för texten säger allt.

You make me feel alive

 
Har hunnit städa åt mina bebisar nu på förmiddagen, rent å fint blev de. Dock så inser jag att jag måste göra mig av me alla kaniner även fast de gör ont i hjärtat å säga de. Men ha tänkt å behålla Kasper. Har verkligen inte tid för dom å helst inte på sommaren, å dom har så mycket energi och är så sociala så dom förtjänar ett hem med hundra procents uppmärksamhet. 

Nu ska ja försöka få i mig nå å äta och se lite tv. Sen bli de väl att plocka undan i mitt rum och försöka sätta mig ner me tatueringen.
Vår kanin


Kasper. Charmigare kanin finns nog inte.


Häst maria


Jag satt på en häst idag,
för första gången på nästan ett år. Och de kan jag säga kändes jäkulst bra! Duktig sillen som orkade stå ut med att ja int ridit på tusen år. Men de gick faktiskt rätt bra ändå, och jag kan säga att ja har riktigt ont i mina rumpknölar..

Har velat fram och tillbaka ang min tatuering också, och nu står de mellan två texter. En som är lite längre och den andra är bara 3 ord. Men ja, lite velig är jag fortfarande. För min tatuering ja har bak i nacken. Den betyder verkligen något för mig och tror absolut att jag är rätt ensam om att ha den. Sen hade ja bestämt mig den sedan länge, inge snack om saken. Aja, måste verkligen ha bestämt mig till imorgonkväll. För på torsdagen smäller de!

Nä nu ska jag nog ta å lägga mig, har en hel del å göra imorgon. Godnatt.

We were born..


Tomhet är vad jag känner. Min trygget, min bästa vän, min andra halva har jag förlorat. På grund av att jag själv är idiot som int kan känna vad jag egentligen vill och släppa taget om det. Jag har bara mig själv att skylla på att det blev såhär.

Enda som varit positivt idag är då vädret. Satt på bron idag å de va +25 grader!! Galet skönt och älskar att sommaren snart är här. Sen ska ja tydligen till stallet imorgon med Jenny, men de bli nog bra. För en glad Jenny + stall = Glad Maria.


Duktig idag

Har städat ur skåpet och min bildlåda idag, å även lämnat in busskort och id-kort. Så nu är ja färdig på skolan. Men ja kommer såklart komma å hälsa på min lilla klass!

Ska jobba på fredag, å sen ska ja planera upp lite mer. Så ja har lite mer fasta dagar då ja vet när ja ska jobba till nästa vecka. OCH jag har även uppgraderat mig till "vuxenkort", nu pratar jag om bankort för er som int förstod. Kändes som att de va dags, är ju snart 19 år. Haha.

Imorrn är ja ledig, antingen så ska jag inte göra nånting eller så drar jag till stan enbart för att ordna upp lite körlektioner på trafikskolan. Får se hur ja gör.


love

Jag vet inte vad jag vill, allt bara snurrar.


TAGGAD!

Forget the risk, take the fall. If it's what you want, then it's worth it all. Just fallow your heart.RSS 2.0