You are my everything

Jag älskar dig.
Även fast jag har visat det på ett jävligt dåligt sätt.

Next to you


Galet fin låt.

Jag ha ju som blivit duktig på ta med mig kameranMidsommar närmar sig


Vad jag ska göra på midsommar är då bokat. Åker till Villis och är hos Ida under helgen. Ska bli riktigt kul, behöver komma bort från umeå ett tag.

Tack för en rolig helg, åtminstone lördagen. Fredagen var rolig till en början men sen spårade de och det blev bara en deprimerande fredag.

Hade en trevlig stund med Jenny igårkväll. Snackade, såg film och åt banan smoothie. Behövdes!

jag håller tummarna för dig, morfar!


Ikväll ska jag


Har gått runt i säkert en timme å försökt hitta nå å ha på mig till ikväll, men blir bara fult alltihop. Jobbigt liv.
Men får försöka leta vidare. För ikväll ska ja supa med trevligt folk!

Nä, dax å börja kleta på lite smink å fixa mitt oexisterade hår. Tack och adjö

Jag önskar


En plats som gör mig lycklig, Bulgarien

Som en viss lärare sa till mig första året på Midgård: "Jag kan se något i dina ögon som inte fanns där i början av terminen, en gnista, livsglädje och de är jättehärligt att se"

Jag är önskar att jag inte hoppat av skolan. Jag är önskar att mitt hår kunde komma tillbaka, åtminstone sluta falla av. Jag önskar att jag kunde fara härifrån, och då menar jag hörnefors/umeå. Jag önskar att jag kunnat va med på en av mina bästa vänners student. Jag önskar att jag satt i ett annat land just nu. Jag önskar att mitt självförtroende var bra. Jag önskar att min självkänsla var bra. Jag önskar att jag var en bra flickvän. Jag önskar att de som hände i januari inte hade hänt. Jag önskar att jag var en bättre människa. Jag önskar bara att få vara lycklig, så jävla lycklig jag som var förra sommaren. Men det som ha hänt dom senaste månaderna så har jag svårt att tro att jag kommer att få vara det. Menar vad händer här näst? Jag skulle kunna ge mitt liv för att få känna känslan av vara så jävla lycklig igen.

Med dehär inlägget vill ja inte att folk ska tycka synd om mig och att jag vill ha en massa uppmärksamhet, utan de här inlägget är bara därför att jag vill skriva av mig. Saker som kommer från mitt huvud och jag inte vet vem jag ska prata med de om. Och genom att skriva ner det känns de lite lättare. Tack hejdå


Bulgarien 2011


fyfan godaste pizzorna på vårat förra hotell, sirena!


Dehär är en liten del av min Bulgarien resa. Och jag kan säga att jag tyckte de kändes rätt skönt å få komma hem, men bara för några dagar. Nu saknar jag det så jäkulst mkt, bara att komma bort från vardagen det gör så himla mycket. Man lever i nuet när man är utomlands och jag känner mig förbannat lycklig. Fast kändes konstig att inte vara med samma gäng som var där i bulgarien sist, lite tomt var det faktiskt. Vi saknade er ska ni veta.

Men i augusti/september ska jag dit igen med en av mina bästa vänner, Jenny Lundberg. Bara att hålla tummarna för mer än 3 veckors jobb i sommar då!


The best thing


hemma från utlandet

Lassies dator är cp så de gå int å hoppa ner å börja på en ny rad.

Hur som helst har haft det galet underbart i Bulgarien å varmt ha de varit! fullt ös medvetslös kan man beskriva varje kväll typ, haha. BILDER KMR
Ska nu fara ner till stan och träffa Idis, ha ju int träffa hon på flera månader typ!! så de ska bli skoj!!

RSS 2.0