Staden

Har varit å snackat med syon på IV. Ang mitt beslut med skolan. Har tid på måndag me syon på midgård, så då få vi se hur de bli me allt.

Väntade sen på stan tills Jenny hade haft sin körlektion. Medan ja väntade så gick de åt pengar.. Fast dock så kan ja säga att ja fyndade lite grann. Jeansjacka för 150 & en militärgrön jacka för 199 spänn. Och sen lite annat nödvändigt som tillexempel HÅRFÄRG!


To do

Näe, nu måste jag ta tag i lite saker i mitt liv. Överst på listan är att jag ska gå till skolan, åtminstone imorgon och sen får vi se.

TELEFON!


Ha beställt efter denhär telefonen, sony ericsson experia x10 mini, så ja hoppas den är bra!


Gårdagens bravader

Hade sjukt kul igår, mycket skratt! Men jaa, man mår som man förtjänar.. Har inga bilder sen kvällen, är så himla kass på ta me mig kamera. Måste bli bättre på de!

Ha just käkat middag. Nu blire film!

jag är kär


TILL MINA VÄNNER SOM SMSAR

Jag har inga pengar på mobilen. Går att ringa till mig, men ska försöka ordna pengar och spärra upp korte!

TATTOOO!


Nu äre dags för ännu en tatuering! (Dock inte den på bilden, men tyckte bara texten va jävligt fin) Hur som helst så ska jag och Jenny bege oss till Umeskinart nu efter 4 nån gång och boka tid! 



I still care

Friluftsdag idag, men eftersom ja int ha anmält mig till nå så blev de ingen skola. Så ja drog till jobbet å tjänade lite pengar istället.
Imorrn ska ja på skolan, för typ första gången på flera veckor känns de som? Ska gå å snacka me syon också. Men nu ska ja se hockey med Lasse!

LOVE



Dessa skor kommer vara mina så fort jag har pengar! CPFINA! ♥


sådärja!




Gick till sandgropen igår med Jenny och hundarna för att grilla. Och såklart när vi ha gått en liten bit, så är det ingen av oss som tagit med sig ved eller tändstickor.. Å vi skulle grilla. Så de vart ju int så lyckat. Men en trevlig dag, men va rätt död då ja kom hem. Som tur fick vi skjuts, tog nästan 2 timmar att gå dit så.

Hemma idag, ska ringa lite å kolla hur ja ska jobba åså framöver och röja undan lite i mitt rum och sen bär det av åt stan. Ska sova hos lasse ikv!





............

allt fungerar verkligen för mig! ja, headern blev för liten....:) underbart liv:):):) men orkar int fixa de nu
ska till stan nu


Vila i frid












ca 9 veckor gammal eddie.







Vila i frid älskade kanin ♥


Kämpa Eddie!

När jag skulle gå ut till kaninerna på tisdagen kring 11, så när Eddie kom fram såg jag att han hade huvudet på sne och vinglade asmkt då han kom fram till mig..
Försökte få tag på mamma, men hon hade int mobilen på sig så ringde veterinären och dom tyckte jag skulle komma in me honom. Men hade ingen skjuts. Mamma trodde han hade fått nån hjärnblödning. Stannade uppe hela kvällen med han för ja trodde att han skulle somna in av sig själv. Men så blev de int alls, han är en riktig kämpe. Ringde dagen efter till veterinären och som tur är har jag en jävligt snäll pojkvän som skjutsa mig till vännäs. Väl där så undersökte hon honom, hittade dock inget som kunde förklara varför han var "förlamad", sen bad hon en annan veterinär titta på honom. Och tydligen hade han vätska i örat och det kan bero på det. Så ska behandla honom för det tills imorgon och se hur man mår då..
För han är väldigt klar i huvudet annars, äter, dricker, bajsar och kissar.. Så det är bara kroppen som är helt cp. Det är anledningen varför ja int är i skolan, då man måste passa honom hela tiden, för han får ryck när han vill flytta sig och han kan liksom int vända sig själv. Men ett positivt tecken är att han kan kontrollera huvudet mycket bättre än igår nu!
Jag håller tummarna på att det ska gå bra..  ♥

True


JOBBMARIA

Yes! har mig ett extra jobb nu + troligast sommarjobb! Känns så jävla bra! Så tack till Åsi! :) Nu slipper jag pengabekymmer, som ja ofta har.. haha. Redan tjänat 400 spänn idag, de känns bra!
Träffat Lovisis och Lassie på max å käkat där, nu är ja hos lassie och ska se film!

Jaooooppp

Håller på att fixa en ny header, så ni får stå ut me att bloggen ser ut som den gör just nu.


En gång tinker, alltid tinker

http://www.hastnet.se/hastmarknad/sok/annons.php?aid=447857

så gaaalet fin häst. Nån som har sådär 35.000 å ge mig?

Underbart väder

5+ grader imorse! GALET! Blir så jäkulst lyckig då solen är framme! Stannade hemma idag. Har varit ute på en långpromenad med Saga, Jenny och lilla Hera. Eller ja.. Lilla och lilla ska ja väl int säga. Snart kommer Hera kunna biffa ner Saga, de är ja rätt säker på!

Nämen vi gick upp mot stallet så Jenny kunde ge hästarna lunch. Så det var en riktig trevlig promenix med mycket snack och skratt! Tummen upp för det.

Love

18/9-2010 - 2/3-2011 ♥

Du kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta, kom ihåg det vännen.


RSS 2.0