SNARTSNARTKlockan halv 5 inatt är jag påväg till stockholm, planet går 19.00 från arlanda. Galet taggad, men inte på flygresan. Hatar att flyga.

Ska strax fara och käka hos farmor och farfar!

skinntorrt!

Jag vill partaja! Men min partaj kompis kommer inte förrän 9. YEEEH. Roligt. Nämen ja få vänta och festa järnet då ist. Måste käka nått nu, annars bli de nog inte så roligt ikv antar jag.
Vars vi ska bege oss vet jag inte, men det återstår att se.

I love this feeling


Bild från kreta förra året

Har städat klart mitt rum och packat nästan allt nu! Känns bra att ha allt iordning. Beger mig mot staden där kring 4, till min finaste! Ska förbi ersboda sen å se om bikinin finns kvar. Annars är jag körd. Och se om ja hitta något till papi.

Nu ska jag packa ihop lite grejer ja ska ha med mig till staden. Hejdå


You raise me up
Nobody is perfect.


Snackat med jobbet idag, kmr börja jobba 22 juli - i mitten av augusti. Bli nog bra de. Försökte hitta bikini idag, men näe. Icket. Den jag ville ha och som ja tänkte köpa förut fanns inte kvar i min storlek. Så får fara på ersboda H&M och se om den finns där till helgen. Men fyndade en morsdag present till mamma!♥

Pappa fyll ju år i helgen. Fan svårt å köpa till sin pappa. Men men, kmr nog på nå. Ska röja lite i mitt rum nu och packa lite. Och jag hoppas verkligen int dehär jävla askmolnet förstör så vi int kan fara!!

To often we dont realize


Right here, right now

Helgen va rätt lugn, fast på fredagen var den allt annat än lugn. Tog mig till å med in på AllStar, vilket jag inte trodde att jag skulle. Men tur åsis fixar!! Hade jättekul, även fast de blev en rätt tidig kväll.

Måndag nästa vecka tidigt på morgonen bär det iväg! Är så galet taggad, kanske resan ger mig lite pepp på livet. Det hoppas jag verkligen.
Är hos lasse. Ska väl stanna här till imorgon, göra lite ärenden på stan och sen hemåt. Har tänkt å se film nu. The black stallion, så underbar film.

satsar på körningen efter utlandet

Avbokade min körlektion för idag, avbokade även den i måndags. Men orkar inte ta tag i de där nu. Har bokat några stycken efter jag varit utomlands och då ska jag ta tag i dedär. Kanske är lite mer taggad på livet då. För körkort ska jag ha i sommar! Ska iväg med tidig buss hem, så ja får lite gjort där hemma. Ha varit i stan typ hela veckan nu..

webcamgirl92dehär kan hålla mig sysselsatt ett bra tag, så ja bjuuuu

hej hej, hemskt mkt hej


Nöjd tjej, nyss proppat hamburgare från max=jävligt mätt, roar mig på lasses laptop med camen medan han är osocial å spelar nhl. Observera min lilla flint på skallen. finfin

va fan ska man göra?

Helt ärligt de enda som jag varit någorlunda nöjd med på mig själv har varit mitt hår. Va fan ska man göra då de ramlar av och det kan ta månader innan de slutar ramla av. Jävlacpkukshelvetesjävlafittliv. härlig sommar
Okej, de kunde varit värre. Typ att jag fått cancer och måstat gå på cellgifter så att håret ramlar av därför. Men av allt skit som ha hänt under vintern/våren nu så tar nästan dehär mest på mig, för dehär har jag ingen kontroll över.

flinten talar

sommaren 2011 kmr jag vara flintskallig. Älskar livet just nu

kocken lagar mat för fulltHar nyss kommit hem från Rusta
med Lassie. Helt sjukt va man kan fynda på sånna här stora butiker. Haha. Dagen innan fyndade jag också en hel del. Två stycken blusar, leggings och jag har även hakat på trenden med converse. Så nu är jag ägare till ett par gråa. Har aldrig varit riktigt för converse, de är som nu på slutet ja har tyckt dom blivit snygg. Var på tiden att jag skaffade mig ett par snyggare platta skor, då hunden ha ätit upp alla andra.
Lassie lagar mat för fullt, har städat åt honom idag så min belöning är att ja inte behöver hjälpa till å laga mat. Och de gillas, för jag hatar att laga mat.


Redan på g!Är hemma för ovanlighetens skull. Men har läkartid imorgon och nu ska ja verkligen inte missa den. Hade tid förra veckan men de blev nå strul me bussarna så blev ingen tid då.

Galet taggad tjej, har redan börjat packa resväskan. Ja, de är kanske lite tidigt än å börja packa, är ju ändå 2 ½ vecka kvar ungefär. Men de håller mig sysselsatt, så de är bra.


jag är less

jag är less på att tappa allt hår
jag är less på att vara i sverige
jag är less på att inte ha heltidsjobb
grymt less maria helt enkelt

Tack hörrni!

Tack för en trevlig kväll igår! Hade galet roligt!

Kom hem för ett tag sen. Så har hunnit städa hos djuren, försöker ju som sagt få bort alla förrutom Kasper. Kommer nån familj å kollar idag, så de känns bra.

Hoppas verkligen att jag kmr få en läkartid nästa vecka, för fortsätter de ramla av hår i den här takten så lär jag inte ha nått hår kvar, seriöst. Ni anar inte hur lite hår jag har
Om sanningen ska fram


Nickelback - I'd come for you

I can't believe I said I'd lay our love on the ground,
But it doesnt matter 'cause I made it up forgive me now
Everyday I spend away my souls inside out
Gotta be some way that I can make it up to you now, somehow

By now you know that,
I'd come for you,
No one but you,
Yes I'd come for you,
But only if you told me to,
And I'd fight for you,
I'd lie its true,
Give my life for you,
You know I'd always come for you


Mamma


Mamma  ♥


RSS 2.0