Stan med denna brud

'
Jag ska träffa denna brud efter skolan idag! ♥ Bli trevligt!

Sen ska jag till Lasse, kommer dock inte kunna sova där som jag vill.. För måste packa när jag kmr hem, för drar ju till Vilhelmina imorgon med Ida. Kommer hem på Måndagen nån gång. Men de kommer nog bli en rolig helg!


I Love The Way You Lie


Kiwi time


Vilken helg

Haha. Ja gårdagen va crazyyy.

Jag ser inte fram emot å träffa mina friends imorgon, dom kmr mobba ihjäl mig. Framförallt Ida.... Haha, nämen nu taggar jag nästa helg! DÅ blire ös i villis ;)


Hos Lassie

Skulle bara kolla om de gick å blogga från mobilen.. Haha de gick ;) byeee

Right now


Ser på kungarna nu!


Har sovmorgon imorgon, galet skönt. Sen ha ja även värsta slappa dagen. engelska och bild har jag imorgon. Slappt nanting! Har även beställt "vampyrtänder" åt mig och Ida till nästa helg, då jag ska till Vilhemina på partyyy! ;)

Men nu ska jag forstätta se! Skriver mer imorgon!


Maria funderar på:

hej hej!

maria är cp och lollo är bäst :)

besök lollos blogg på:
mittlivibland.blogg.se

DEN ÄR KUNG (när hon väl bloggar)

Fyfan lollo.


Hit Me With Your Best Shot

Som sagt, har gjort klart Indien uppgiften. Skönt å få det gjort. Är astrött, så ska gå å lägga mig nu. Ska försöka va lite mer aktiv nu under veckan å lägga in mer bilder och så.

Godnatt

To far away


CHECK! Indien uppgift klar!

If Today Was Your Last Day


Sitter hos min bebis och lyssnar på musik. Väntar på att han ska komma hem! Han är och byter däck på bilen. Är ashungrig, så jag hoppas han dyker upp snart.

Efter min väldigt onyttiga vecka (åt på mias 4 ggr förra veckan) så ska jag vara nyttig i en månad.. Åtminstone försöka. Har lovat Lasse det, haha. JA jag undrar hur det ska gå. Men godis fick jag äta, men inge onyttig mat. HAHA. Ja, önska mig lycka till!


Handle me


Foto: Jag               Utrustning: Nikon D3000 + Objektiv 18-55mm, Close-up +10


True shit


Kungarna av Tylösand


Har spenderat kvällen vid datorn och framför tvn. Sett Kungarna av Tylösand. Helt sjuk är dom, men galet underhållande!

Jag är ledig imorgon, eller ska sjukanmäla mig. Har bara en lektion, och måste vänta i 2 timmar på att min buss ska gå sen. Så de känns inte värt och fara in. Skönt å va ledig iallafall. :)

Ska nog sova nu!

Bulgarien i mitt hjärta.


Saknar Bulgarien otroligt mycket. Hade galet roligt där, en vecka var alldeles för kort tid.


Memories never die


Foto: Jag      Utrustning: Canon Powershot S3 IS 


Eminem - Beautiful


FINALLY!

Äntligen är jag i stort sett klar med bloggen. Känns bra! Har fixat hela dagen med den. Men jag blev väl ändå ganska nöjd. Dock så är headern ganska lik en jag haft förut. Men den får duga.

Ska sova nu faktiskt. Tidiga bussen, seeeeegt nanting!


Beautiful


Foto: Jag  •  Utrustning: Nikon D3000 + Objektiv 18-55mm'


All night long


Foto: Jag  •  Utrustning: Nikon D3000 + Objektiv 18-55mm, Close-up +10


OBS

Min blogg ser helt cp ut just nu. Har fixat ett bra tag nu och orkar int göra mer ikv. Ni får stå ut me att den ser ut som den gör. Haha.

We can fly


Mina bebisar


Har varit och kollat på domhär skorna varje gång jag varit på stan! så himla fina! Mamma följde med idag och kikade på skorna, och jag fick dom, dock var dom väldigt dyra. Men det är ett bra märke och assköna att gå i, de tyckte mamma med. Så fick dom som en tidig julklapp. Tack mamma ♥

Ska försöka göra klart min formuppgift som jag knappt ha börjat på. Åh. Hatar att jag har noll fantasi. Men aja, jag får se hur resultatet blir..

SS


Firework


Har varit kass på uppdatera, men ska försöka bli lite bättre. Hehe. Ja, försöka..

Svenska nu. Sen matte innan lunch. Denhär dagen är asjobbig för vi har jättetajta lektioner, typ ingen rast.  Eller jo, nu efter lunchen ha vi håltimme i typ 2 timmar! Vi ska se på skräckfilm! ;)

RSS 2.0