Staden om nån timme eller så..


(Kiwan å sitt barn som är med där på ett hörn)

Håller på att städa i mitt rum samtidigt som jag packar, haha. Ska iväg till stan om nån timme typ, men känner mig betydligt bättre nu, efter att ha vilat hela helgen. Men dendär snuvan vill verkligen inte ge med sig, så den få ja stå ut med i veckan.

Nu ska jag återgå till mitt städande/packande!


Här har vi dom små liven


Sjukling..

Kände mig inte alls kry i onsdags efter praktiken kände att de var nån förkylning på gång, så stannade hemma på torsdagen. Feber hade jag fått också under natten till torsdagen.. Så jag har haft en riktigt tråkig helg.. Ingen feber nu iaf, men forfarande lite snorig. Kände att far jag iväg och gör något i helgen så kmr jag garanterat bli sjukare och inte kunna vara på praktiken till veckan..

Blir nog en tidig kväll för mig tro jag. Nya dag imorgon också! Godnatt

"Every Second Is A Change To Turn Your Life Around"


Första dagen!


(haha åh, vacker fjong )

Första praktikdagen idag! Kändes kanon! Stört trevlig personal, alltid något att göra så tiden går fort. Kommer ha så stoooor nytta av dehär. Glad!! :)
Chillar nu hos lasse, lär bli en tidigare kväll. Va uppe alldeles för länge igår, så kan vara bra å ta sig isäng i tid. Nä, nu ska jag ta tag i lite körteori!

"Things change and.."


Praktik, check!


Fick svar från arbetsförmedlingen ang praktien och den hade gått igenom! Ringde igår till Dinsko och pratade lite om att de gått igenom och vilken tid ja ska vara där. Så på tisdag nästa vecka börjar jag! Jag hoppas verkligen att ja kmr trivas och tycker att de är roligt! Längtar lite grann till tisdag faktiskt. Så jag har något och göra på dagarna.

Sen halkbanan kmr jag troligtvis göra nu i maj, så de går framåt! Förhoppningsvis har jag gjort bort allting innan jag far till Bulgur! Vore så sjuuuuukt skönt!

Nu ska ja plugga lite körteori! PUSS

 


Fullt ös


Va hos Åsi i fredags å festade, vi drog senare till Corona där vi dansade loss hela kvällen, grym kväll! Lördagen va ja så stört bakis. Så de blev inte mycket gjort den dagen, va bara hemma och chillade för mig själv.

Ska snart äta middag, sen kanske ja far till stan senare ikväll. Har körlektion imorgon, och efter det far jag till Åsi och sover över. Trevligt!


RSS 2.0