Jaha..Då var 2009 snart slut.
Mycket bra och dåligt har hänt dethär året. Människor har kommit och gått. Men det är väl så det är antar jag.

Har väl inte tänkt mig något nyårslöfte. För jag suger på att hålla dom. Eller dom gångerna jag har haft godislöfte och sånt har det väl gått bra. Men då var jag typ bebis. haha. Dessa kom jag på alldeles nyss, tror dom kan vara något att försöka hålla.

 - Gör det bästa av varje dag
 - stå upp för mig självHöjdpunkterna för 2009

Bulgarien
- Det är en resa jag alltid kommer att minnas tror jag. Jag hade så sjukt kul där. Då vi skulle fara hem efter en vecka, var det verkligen deppiga tjejer. Medans dom andra var kvar i en vecka till.. Sällskapet var nog som gjorde hela resan. Frida, Frida, syster, Matte, Joel och Jalle

Madonna på Ullevi - Att få se sin "idol" live är något av det mäktigaste man kan göra. Nog för att vi satt rätt långt ifrån scenen. Hade nog varit ännu mer minnesvärt om man stod längst fram, men biljetterna är mkt mkt dyrare om man ska ha ståplats! Otroligt mäktigt vare iallafall!

Ny skola  - Efter mitt emoår på Forslunda så hoppades jag verkligen att denna skolstart skulle kännas bättre! Och det gjorde det såklart. Är otroligt nöjd med min klass. Eller ja.. Finns nu några man stör sig på, men de hör väl till, right?

Skaffat hund - JA! Efter alla dessa år om att skaffa hund, men de aldrig blivit av. Men äntligen! Nog för att det är väldigt tidskrävande och jobbigt ibland. Men det är jättekul då hon inte får sina dampatacker xD


Aja, det är väl de jag kommer på just nu i denna stund. Gott nytt år allihopa! :)


JulJaha, då var Julafton avklarad.
Nu imorgon blir det bara lungt. Sen på Lördagen drar hela släkten till Näsmark och äter nå julbord där skulle jag tro. Fast man är rätt less på denhär maten nu..

Hoppades verkligen på att jag skulle få mig ett objektiv. Men jag fick en massa andra bra saker istället! Lär väl köpa mig ett objektiv om ja tjänar nå pengar i sommar eller något. En bra tag kvar men, jag har ingen brådska att köpa mig ett objektiv. Sen har jag blivit lite osäker om ja vill ha ett macro eller ett tele zoom objektiv. Aja, jag har ett bra tag på mig att tänka ut de iaf.

Fick:
• Bodyshop kit (skimmerlotion,läppbalsam,skrubb och badmojs)
• Michael Jacksons skiva, från This is it
• Nå spa kit
• Kläder
• Pengar, presentkort
• Akvarell färger, akvarellpapper och "teckna människor" bok
• m.m
Fick även lite "flytta hemifrån saker", en skål och en sängöverdrag.


Hoppas alla ni andra har haft en bra julafton! :)


go och glad kexchoklad


Sjukt skönt med bara två lektioner idag
, sam och svenska. Och vi gjorde inget speciellt jobbigt på dom heller, så de var sjukt slappt! Orkade inte gå på matten + studiepass. Så jag sa att jag var "sjuk". Hehe, funkar alltid! :D


vilken kväll alltså.. helvetet!

arå


Har städat åt kaninerna idag, vilket verkligen behövdes! Har hållt på att städa mitt rum nu i flera timmar. Men de går int så bra. För ibland tar jag lite pauser, och då lägger jag mig på sängen. och vad gör jag då? jo, somnar såklart... så det går lite trögt. Men jag är typ snart klar!

Saga har blivit asduktig. Även fast hon får dampatacker på kvällarna, men de kan vi bortse ifrån. hehe.
Amanda lärde hon "vacker tass" idag. Ligg och sitt har hon kunnat länge nu! :D


I must stop with this. Soon. Very soon.

YeeepppDrog en sovmorgon imorse,
orkade verkligen inte teater och dans. Hade tänkt skippa matten också för att det kändes bara drygt. Men lite övertalning från Lollo så gick jag ändå, men räknade jag något? NÄE, typ 2 tal! Sen gav jag upp. Det var även nå jävla pipljud i klassrummet som man fick ont i huvude av.

Har inte gjort så mycket ikväll. Satt mig ner och försökte göra något i photoshop, då "självporträttet" ska va klart på torsdag. Men de stod ba stilla i huvude, så måste ta å komma på något imorgon.. Ska även ha läst ut en bok till imorgon. De har ja då inte gjort, jävla gammbok äre också. Filmen va dålig, så antar att boken är lika dålig.

Torsdag - Photoshop uppgift redovisas
Fredag - Engelska text + frågor, svenska recession klar typ, samhälls klart


TUR ATT DE SNART ÄR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!

RSS 2.0