"The greatest thing you ever learn, is just to love and be loved in return"

Gjort mig en ny header, och bytt visningsbild. Trevligt med en liten förändring iaf.

Har iaf nyss sett på tonårsliv.
har typ sovit bort hela eftermiddagen? lite ovärt,men skönt.
nu ska jag sova mer, är fortfarande astrött. även fast jag sov 2-3h.

valborg kommer typ spenderas i umeå, på campus. kaninvisning + hoppuppvisning typ.
ska vara där från 18-21, så får väl se sen vad som händer när jag kmr hem till hörne igen.Eddie från hopptävlingen i helgen.

helg

Gårdagen spenderades med Jenny och Frida. Först drog vi på tre kronor och käkade. Mums.

Sen gick vi hem till mig och såg på talang. hahahahahhahahahahahaha, "käckebrödsdansen" hhahahaha gud. Sen roade vi oss med att se singing bee och sen  The beach. Leonardo Dicaprio är seriöst finast. inte kul.

Jag och jenny hade tänkt oss att fara ut och springa idag, men Jennys hals var i inget vidare skick, så vi sket i det. Sitter hemma och funderar på att sätta igång en film. Går ju inte att vara ute iaf, blåsväder..


ahahahahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=k9AmjlM3UmU


men gud

fy vilken taskig hållning jag har på kortet!!!!!!! helt sinnessjukt

jahaaajaa

Hahahahaha, måste bara berätta att kisse-pisse fick bada igår. Vilket gick förvånadsvärt bra! Trodde han skulle bli alldeles crazy, men han var bara duktig. Anledningen att han skulle få bada var att han luktar as. Pälsen ser mycket bättre ut nu iaf. hihi

Farmor och farfar kom hit och åt påskmiddag med oss. Gott. Just nu så håller jag på avlida av tråkighet. Tycker att Frida kan ta och komma hem nu!

Klipptid näst nästa vecka på tisdag. Hm. Vet inte riktigt om jag ser fram emot det, men jag behöver klippa igenom mitt hår. Inte klippt det på nästan ett år, förrutom topparna då. Så de lär behövas. Men är så orolig att jag inte ska bli nöjd.. Nä, men inga stora förändringar blir det iaf. Bara klippa igenom det som sagt sen klippa till min snelugg.. eller rättare sagt, jag har ingen snelugg längre, så måste klippa en.


Från avslutningen i 9:an. Trodde verkligen inte att jag skulle sakna 9:2
nått alls. Men jag gör verkligen det. (jag såg helt wierdo ut, så en svart
kludd i ansiktet på mig behövdes)
btw lägg märke till mitt långa haaiir :(Jag vill. Men att ta steget till det känns så stort.

tjoheej

Oj, jag har verkligen inte uppdaterat på ett bra tag ser jag.. Nämen nu ska jag bli dukig..

Kan faktiskt berätta en bra sak! Jag har typ G i matten nu! Har räknat ut hela boken och gjorde klart sista provet idag. Så det är kanon. Fast ska ändå repetera en massa saker ändå, så det suger.

Men något posivit är väl att jag har påååsklov nu! skönt!

Frida den lilla muppen har farit till Cypern och ska vara där i en vecka. Kom hem?!?!?! Har ingen att dela min kassa humor med. Eller ja, min syster å jag har likadan humor. Men min å Fridas är verkligen värst!

Nu ska jag nog ta nå kvällsfika, för typ första gången jag äter kvällsfika........ inte bra. eller jo de är bra.Han är så fin. så sjukt.


RSS 2.0