Hemma igen

" Brudar.. brudar.. Kom hit så får ni en öl! "


Väl framme i Åsele så lämnade vi bara våra saker vid bussen och begav oss till marknaden. Snabbgick bara igenom alltihop och gick tillbaka till bussen för att försöka slå upp tältet. Och jag kan ju säga såhär. Utan Jennifers hjälp hade vi inte ens fått upp tältet!

Blev många promenader fram och tillbaka, som tur var så är inte campingen där vi sov långt ifrån marknaden. Men de var ändå en liten bit att gå.

Kvällen va rätt lugn... eller de kanske jag inte ska säga.. Jag och Frida fick vänner. Fem stycken negrar kom å satt sig breve oss på en bänk. Vi hade sett dom innan och sett att dom glodde asmkt när vi ha gått förbi dom. Hur som helst satt dom där och pratade med oss, kan ju säga att dom inte var särskillt bra på svenska! Dom frågade om vars vi bodde, adress, telefonr och tyckte vi skulle följa med en av dom upp till hans lägenhet!! Jag och Frida höll fan på dö, men sen lyckades vi smita undan. Fast kan ju säga att vi var livrädd för att gå ut mer den kvällen. Så vi tillbringade våran tid i bussen tills de andra skulle komma hem.

När alla andra kommit hem från trillen och de var väl kanske runt halv 2-2 nån gång så blev det väldigt mycket folk i bussen! Massa av stellans vänner kom, och även några människor som sjunger och spelar i Riff raff ruff. Så en hel del mycket skratt blev det. Vi kom oss i säng runt kvart över 4 nån gång kanske. Rolig kväll<3

Kändes väldigt tråkigt att behöva fara hem igår. Vi kunde ha stannat kvar där, men vi hade våra skäl. Så blev väl bäst så.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0