Gaddad och glad


Här har vi då min nya tatuering! Är galet nöjd, älskar texten. Både hur den ser ut och budskapet. Dock så hade jag en hel del förslag och velade rätt mkt på vad jag skulle göra. Men visste hela tiden att jag ville ha nån sorts av "pepp" tatuering. Som jag kan kolla på och peppa mig då jag känner mig nere. Och ja, som det står "I don't fear your judgment, Because I already know who I am" och jag översätter den lite enkelt. Jag är inte rädd för din åsikt, för jag vet redan vem jag är. För mig är de att jag inte ska ta åt mig av vad folk säger, har väldigt lätt för att ta åt mig av saker och utan att jag vet redan själv vem jag är och att ingen annan kan komma och säga hur jag är, för som sagt de vet bara jag själv. Man brukar säga att man inte ska döma personen förrän man lärt känna den.


Min första tatuering. Den visste jag långt innan vad jag ville ha och var verkligen inget som jag kom på över en dag. Har velat tatuera mig sedan jag såg mammas tatuering. Och har älskat filmen titanic från och med då jag såg den första gången. Här är själva stycket som Jack säger under middagen som jag verkligen älskar. Så den här texten är mest betydelsefull för mig, den påminner om att jag ska njuta och ta vara på det.

Jack: Well, yes, ma’am, I do… I mean, I got everything I need right here with me. I got air in my lungs, a few blank sheets of paper. I mean, I love waking up in the morning not knowing what’s gonna happen or, who I’m gonna meet, where I’m gonna wind up. Just the other night I was sleeping under a bridge and now here I am on the grandest ship in the world having champagne with you fine people. I figure life’s a gift and I don’t intend on wasting it. You don’t know what hand you’re gonna get dealt next. You learn to take life as it comes at you… to make each day count.

Tror jag inte behöver förklara mer, för texten säger allt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0